Nadežda Savčenko arba varlės pūtimas per šiaudą į užpakalį

Autorius: Petras Gulbinskas Šaltinis: http://sauksmas.lt/nadezda-sav... 2016-07-14 20:37:58, skaitė 4154, komentavo 1

Nadežda Savčenko arba varlės pūtimas per šiaudą į užpakalį

Kažkada, labai senai, buvo tokia zabova pas Lietuvos kaimo piemenėlius: per šiaudą, į antrą galą varlei įstatytą, tą varlę išpūsti. Kažkodėl, man Nadeždos Savčenkos vizitas į Lietuvą, ir tas „pūtimas jai į antrą galą“, labai senojo Lietuvos kaimo piemenėlių tą nelabai dorą užsiėmimą priminė.

​Kokią Žaną d’Ark bedarysi iš tos labai europinį ar amerikonišką transgenderį primenančios „didvyrės“, o ji, vis tiktai, yra elementari žudikė. Ne reguliarioje ji kariuomenėje tada tarnavo, o nacistiniame batalione, ir ne į Rusijos kariškius minosvaidžio ugnį nukreipė, o į žurnalistus ir į civilius Donbaso gyventojus, Ukrainos piliečius. Ir nuteista ji buvo už žudynes, o, kad iškeista į kitus nusikaltėlius ir į Kijeva parvyko, joks tai didvyriškumas.

Tai, kad iš jos didvyrę Vakarų propaganda padarė, čia jau kitas klausimas. Kai nėra didvyrių, galima ir žudikus didvyriais padaryti. Ukrainoje visi žudikai – didvyriai, net tie, kurie Odesoje beveik 50 gyvų žmonių sudegino Profsąjungų rūmuose. Ten ir Bandera su Šuchevičiumi didvyriai, o štai Lenkijoje, tie Ukrainos didvyriai – lenkų genocido vykdytojai.

Nepūskime varlei per šiaudą į užpakalį, nes negarbingas tai užsiėmimas.