Kodėl žmonės iki šiol dar neįvaldė "laisvos" energijos (2 dalis)

Autorius: Vincas Ragelskis Šaltinis: https://www.youtube.com/watch?... 2016-07-21 00:05:38, skaitė 3827, komentavo 1

Kodėl žmonės iki šiol dar neįvaldė

Tad kodėl gi žmonės iki šiol dar neįvaldė "laisvos" energijos?

Viena iš priežasčių tai oficialus mokslo dogmatų draudimas pripažinti kad įmanoma išgauti “laisvą” energiją iš žemės magnetinio lauko. Korporatyvinė etika neleidžia suabejoti oficialiai pripažintomis “tiesomis”, antraip tu išspiriamas iš sistemos be teisės reabilituotis, o benamiu tapti niekas nenori.

Kitą priežastį pateikia mūsų gerbiamas ir mylimas fizikas iš Rusijos Viktoras Katiuščikas. Jis, vadovaudamasis sveiku protu ir stipria valia, sugeba atmesti oficialiai pripažintas dogmas ir autoritetus tokius kaip antai apsukrusis A. Entšteinas ir vargšas neįgalus tiek fiziškai, tiek dvasiškai S. Hokingas.

Esamas tiesas jis pagrindžia logikos pagalba, o ne "taip vadovėlyje parašyta". To pasekoje atkrenta įvairios nesuprantamos ir suktos teorijos apie reliatyvumą, iškreiptą erdvę, erdvėlaikio kontinuumą, "kurmių urvus" ir t.t. Be to, jis paprastai ir suprantamai sugebėjo paaiškinti kodėl įmanomas "amžinas variklis" t.y. "laisvos" energijos generatorius.

Žemiau pateiktame video Viktoras Katiuščikas bendrauja su kolega ir bendraminčiu iš JAV, kuris užsiiminėja “laisvos energijos” tema. Išvada paprasta – žmonės per daug godūs kad pasidalintų visuomenei naudingomis žiniomis [žinoma apie Visuomenės Saugumo Koncepcijos kūrėjus mes to pasakyti negalime]. Taip kad žmonijai iki to dar reikia pribręsti. Juk pasirodo, “laisvos” energijos pagrindas yra žmogaus moralė (dora) ir etika. Ir iš kitos pusės, jei žmonės su tokia morale kaip šiandien, būdami pusiau gyvuliais, gaus neribotą energijos kiekį, jiems iškils didelis pavojus dar labiau degraduoti.

To pavyzdys yra šiandieninė Norvegija. Pagal vienam gyventojui tenkantį kilovatų kiekį tai labiausiai aprūpinta šalis pasaulyje. Tuo tarpu ten prieita iki to, kad prisidengiant vaikų apsauga iš tvarkingų šeimų atimami vaikai ir atiduodami tos pačios lyties asmenų grupei, kurią norvegai netgi įsigudrino pavadinti “šeima”. Tokiu būdu pedofilija įteisinama valstybiniu lygiu. Tai moralinių vertybių krachas. Taip kad tokiems “žmonėms” “laisvos” energijos duoti negalima. Kaip kad išsireiškė mūsų gerbiamas V.M. Zaznobinas, žmonės su dabartiniu savo moralės lygiu ir psichikos tipu, gavę “laisvą” energija ims kriuksėti.

Taip kad mums visiems palinkėsime tapti vertais žmogaus vardo.