Islamistai žada išgelbėti Europą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/islamistai-... 2016-07-30 06:30:15, skaitė 2297, komentavo 0

Islamistai žada išgelbėti Europą

Po daugiamilijoninės laukinių „pabėgėlių“ armijos invazijos į Europą baseinai tapo kažkokia nelaba vietą. Ko tik juose tie „pabėgėliai“ neprikrečia: ir tuštinasi, ir su gatvės rūbais maudosi, ir vaikus prievartauja, ką jau apie moterų prievartavimą kalbėti – tai ES kasdienybė.

Islamistai ir nudistai

Liepos 26 dieną portalas Breitbart aprašė naują ekscesą baseine, „pabėgėlių“ konfliktą su nudistais.

Tai įvyko Gelderno miesto, Šiaurės Reino Vestfalijos žemėje, baseine, kur grupė musulmonų jaunimo, manoma nesenai į Vokietiją atvykusių „pabėgėlių“, pagrasino susidoroti su nudistais, kurie maudėsi šiame baseine.

Tarp nudistų, islamistų, ir netgi ES valdžių taip gerbiamų pederastų, tenka pripažinti, yra bendrų bruožų, pagrindis – proto sumaištis ir neapykanta kitokiems. Man nei vieni nei kiti nesukelia simpatijų, bet įdomiausia net ne šitų nūdienos priešybių sankirta, o kaip patys islamistai vertina šį ekscesą, kaip jie traktuoja islamo vietą Europoje, jo misiją.

Geidaras Džemalis: Islamas išgelbės Europą per kraują

KP šia nudistų ir islamistų priešpriešos tema, islamistų ir nudistų susidūrimo Vokietijos baseine proga, pasirodė pokalbis su Islamo komiteto pirmininku, islamistu ir politologu Geidaru Džemaliu, pavadintas „Islamas išgelbės Europą per kraują“.

Džemalis pasakė: „Žinoma, žmonėms, kurie mėgsta maudytis nuogi, gali būti, ir nemaloni tokia reakcija, bet aš kaip tai atsitiktinai patekau į nudistų pliažą – aš tiesiog nuplaukiau iš vieno užutėkio į kitą. Sąžiningai sakau, tai buvo pakankamai nemalonus reginys. Ypač seni šlykštūs jau gerokai palamdyti personažai.Nudistai, kaip taisyklė, – žmonės ne visai sveiki, nes yra tokia konkreti diagnozė – ekshibicionizmas. Tai pakankamai tiksli diagnozė, bet jis užmaskuotas šiuo atveju po tokiu liberaliu atsipalaidavimu. Ir staiga pasirodo kažkokie žmonės, kurie sako: štai šariato policija. Iš principo, žinoma, tai iššauks aštrią reakciją ir reikalavimą sudrausminti tuos islamistus“

Politologas-islamistas pasakė, „kad Europa po 1945 metų neteko subjektyvumo ir suvereniteto, tai yra virto ekonomine erdve. O dar visai nesenai, vos prieš 100 metų, ji buvo pasaulio centru: visas pasaulis buvo eurocentriškas.“

Kalbėdamas apie nudizmą ir kitus iškrypimus Džamalis pasakė: „Tiesiog amerikiečiai, sunaikinę Europą, jai primetė tai.“

Jis pasakė: „Europoje yra tam tikri liberalaus mastymo standartai, kurie sukelia pas europietį valios praradimą ir nesugebėjimą projektuoti savo egzistenciją. Jis negali niekam rimtai pasipriešinti. Todėl jo vienintelė viltis, kad išsivaduoti iš JAV diktatūros – tai islamas“.

Džamalio nuomone, islamizacija išvaduos Europos visuomenę nuo jai primestų stereotipų. Kaip pavyzdį jis pateikia Vokietiją: „…po 1945 ji nuolatos atgailauja prieš visą pasaulį už karą ir visiems moka. Ji demoralizuota, ir dabar iš vokiečių praktiškai nieko neliko.“

„Bet jeigu vokietį islamizuoti, pas jį iškart pradings kaltės kompleksas, pas jį pradings priklausomybė nuo mitologemų, kurias jam primetė. Pas jį visiškai pasikeis orientyrai. Ir tai liečia visą Europą“.

Po islamizacijos, eksperto-islamisto nuomone, Europa vėl taps politine erdve. Šariato policija – tiesiog detalė. Ji funkcionali, bet tai instrumentas, bet ne daugiau.

Vietoj epilogo:

Aš mintyse regiu socdemų Aušrinę, apsirengusią burka, su žaliu raiščiu ant rankos, žygiuojančią Gedimino prospektu ir gaudančią savo buvusius LGBT bendraminčius simonenkas. O „Delfyje“ ji parašys, kad Hurgadoje jau labai senai perėmė islamo tiesas (iš to ją … arabo, apie kurį ji net pasičepsėdama pasakojo TV laidoje), kad islamizacija – vienintelis kelias Europai.