Feminizmas. Lyčių karo taktika (2)

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/feminizmas-... 2016-08-06 02:49:14, skaitė 2143, komentavo 0

Feminizmas. Lyčių karo taktika (2)

Taigi – technologijos.

1. Sugalvojamas mitas.

2. Šiam mitui įprastais demagogijos ir manipuliavimo faktais metodais sukuriamas pagrindas. Kad būtų įtikinamiau dažniausiai sufabrikuojami kokie nors „tyrimai“.

3. Sukeliama masinė isterija žiniasklaidoje. Pagrindinė isterijos prasmė – emocinis manipuliavimas žmonių instinktais. Duodamas signalas „Pavojus, moteris skriaudžia, gelbėkit-padėkit!“ Pagrindinis isterijos tikslas – išprovokuoti moterų tarpe moterišką solidarumą, o vyrų tarpe – aktyvizuoti įgimtą moters gynimo instinktą. Lygiagrečiai vyrams masiniu būdu skiepijamas kaltės kompleksas, kuris nuslopina elementariausią sveiką protą ir valią priešintis.

4. Ant isterijos bangos prastumiamas eilinis įstatymas, įtvirtinantis naujas privilegijas moterims-nevykėlėms arba naujos diskriminacinės priemonės vyrų atžvilgiu. Tuo pačiu mitas įskiepijamas į visuomenės nuomonės sistemą ir patenka į švietimo programas.

Apkvailinti ir emociškai įaudrinti (neretai ne be nuosavų žmonų pagalbos) vyrai, kurie leidžia įstatymus apimti kaltės komplekso ir vyriško instinkto ginti moterį, priima naujus įstatymus, kurie dar labiau diskriminuoja vyrus. Atlieka savotišką bandos vedlio funkciją. Nuveja žemesnio rango patinus nuo aliarmą keliančių ir jais besiskundžiančių patelių. Dauguma jų – užkietėjusios feministės. Normalios moterys dažniausiai neturi nei laiko, nei noro daryti politinę karjerą.

Pavyzdys. Amerikoje moterų organizacijos pakėlė isteriją dėl piktybinio vyrų išsisukinėjimo nuo alimentų. Savo argumentus jos iliustravo tiesiog astronominiais skaičiais. Ir pareikalavo dar labiau sugriežtinti vyrų atsakomybę moterų atžvilgiu. Visa ta demagogija vos nepakeitė visos įstatymų sistemos. Tačiau patikrinus, paaiškėjo, kad statistika buvo paimta iš ataskaitų apie degradavusius ir nuskurdusius lūšnynų gyventojus, o ne apie visus šalies vyrus apskritai.

Tai buvo daugiausiai juodaodžiai arba nelegalūs migrantai. Moterys tuose kvartaluose daug gimdė, pačios nežinodamos, nuo ko tie vaikai. Tada iš demaskuoto manipuliavimo skaičiais apgavystė nepavyko, ir dėka skandalo mes visi sužinojome, kaip falsifikuojami „tyrimai“. Tačiau kiek tokių aferų pavyko – apie tai galima spręsti iš nuolatos priiminėjamų prieš vyrus nukreiptų įstatymų šiuolaikinėse naujojo matriarchato valstybėse.

Nepilnavertiškumo komplekso kūrimo pavyzdžiu gali pasitarnauti mitas apie vyrų primityvumą ir vyro įvaizdžio debilizavimą žiniasklaidoje ir švietimo bei mokslo sferose. Veikiami šių mitų, nemažai vyrų jau ir patys patikėjo, kad yra nepilnaverčiai sutvėrimai ir visu kuo visame kame kalti prieš moteris.

Tipiškoms provokacijoms galima priskirti prieš vyrus nukreiptą tualetinę kampaniją. Vyrus masiškai kaltina, kad jie nepataiko į unitazą. Tačiau vietoje visiems akivaizdaus sprendimo – pastatyti tualetuose pisuarus, kai kuriose šalyse prasidėjo tikra isterija. Prieita iki to, kad Vokietijos mokyklose berniukus prievarta verčia šlapintis sėdint, kaip mergaites. Nors nepriklausomi tyrinėtojai ir tvirtina, kad kai moteris atsistoja nuo unitazo, iš jos organų šlapimas lygiai taip pat nuvarva, tačiau dėl to kažkodėl niekas isterijos nekelia.

Visa ši feminisčių tualetinė kampanija ne tik siekia suformuoti vyrams kaltės kompleksą, bet ir pastato vyrus į idiotišką situaciją. Jeigu vyrai nekovos už savo teisę šlapintis stovėdami, jie bus itin rafinuotu būdu pažeminti. O jeigu pradės kovoti – atrodys juokingi. Bet kuriuo atveju psichologinę pergalę pasiekia feministės.

Konstruktyvus aptarimas su feministėmis kokių nors joms nenaudingų klausimų ar temų iš principo neįmanomas. Feministės yra moterys, dėl to profesionaliai operuoja „moteriška logika“, t.y. demagogija. Pokalbio rezultatą jos tvirtai žino iš anksto: pinigai ir valdžia – feministėms, kiek galima greičiau ir bet kuria kaina. Dėl to bet kokie logiški sveiko proto argumentai susiduria su galingu isteriškos demagogijos srautu. Demagogijos, kuri daro maksimalų poveikį vyrų instinktams.

Jūs pasakysite – pas mus demografinė krizė, mes išmirštame. Feministės atsakys – jokių problemų, atversime sienas migrantams, tegu sau veisiasi. Be to, planetoje gyventojų perteklius. Ir apskritai – duokite moterims labai daug pinigų, tada jos pamąstys, gal tikrai verta gimdyti. Ir apskritai dėl visko kalti vyrai, jie neaprūpina moterų.

Jūs pasakysite – o kam kovoti su gyventojų pertekliumi naikinant būtent savo tautą? Feministės atsakys – o mes internacionalistės, mes pasisakome už natūralią atranką, kai išgyvena stipriausi. Ir apskritai – būtent vyrai kalti, kad jie tokie silpni.

Jūs pasakysite – tai prieštarauja valstybės interesams. Feministės atsakys – šita valstybė engia moteris, ją sukūrė vyrai, mums jo nerūpi. Ir apskritai dėl visko kalti vyrai – atiduokite mums savo valdžią ir pinigus.

Jūs pasakysite, kad ardomos šeimos, griaunami žmonių likimai. Feministės atsakys – dėl visko kalti moteris išnaudojantys vyrai. Šalin virtuvinę vergovę, tegyvuoja visuotinė lesbietiška meilė. Duokit feministėms pinigų ir iškart suklestės bendražmogiškas teisingumas. Pasaulį valdys geraširdės moterys, o vyrus iškastruosime ir suvarysime į rezervatus.

Jūs pasakysite apie konstitucines vyrų teises. Feministės atsakys – vyrai apskritai ne žmonės, o moterų engėjai, prievartautojai ir gašlūs gyvuliai su defektyvia chromosoma, juos reikia kastruoti ką tik gimusius ir naikinti. Duokite mums valdžią ir pinigus.

Jūs pasakysite – žus mūsų vaikai ir anūkai, kilus etniniams konfliktams, persidalinant turtus, kuriuos sukaupė Europos civilizacija. Feministės atsakys – ir tegu žūsta. Paskui susigriebs, kad pačios prieštarauja mitui apie neišmatuojamą motinišką meilę, įsižeis ir pasišalins, demonstruodamos, kad tai jūs asmeniškai dėl visko kalti.

Nusispjauti joms į visa tai, lesbietės neturi nei vaikų, nei anūkų, nei atsakomybės. Susišluoti šiandien pinigus, o rytoj kad ir tvanas. O emancipacijos sužalotoms moterims irgi nusispjauti, jų nedomina niekas, išskyrus savo pačių malonumus.

Labai įdomus mitas apie tai, kad vyrai – „stiprioji lytis“, „šis pasaulis pritaikytas vyrams“, „moterims gyvenasi sunkiai, o vyrams lengvai“. Šio mito dėka apiplėštas iki paskutinio siūlelio, praradęs vaikus ir bet kokias perspektyvas matriarchato į purvus sumindytas vyras niekada gyvenime neprisipažins, kad jį diskriminuoja ir engia. Kaip gi taip gali būti – juk jis vyras!

Dėl to jis geriau valkiosis kaip benamis, nusibaigs, apsikabinęs butelį pilstuko sąvartyne, bet vis tiek laikys save visatos valdovu. Labai naudingas feministinis mitas. Absoliučiai sunaikina vyrams valią priešintis. Komunistai lygiai tokį patį triuką iškrėtė TSRS gyventojams ir labai sėkmingai juos kontroliavo.

Tęsti standartinių feminisčių metodų ir mitų nagrinėjimą galima labai ilgai, mes juos detaliai ištyrėme ir susisteminome. Tačiau ne tai svarbiausia. Yra svarbesnių dalykų, ir įdomesnių.

Kaipgi feministės įgavo tokią valdžią?

Svarbiausias jų metodas – nuosavų gretų gausinimas. Visų trijų mūsų išvardintų moterų nevykėlių grupių skaičius didinamas visais įmanomais metodais. Ir, žinoma, formuojama prijaučiančių armija.

Metodai tokie:

– didinamas homoseksualistų skaičius;

– ardomos jau egzistuojančios poros ir šeimos;

– kliudoma kurti naujas šeimas, naikinama žmogaus reprodukcinė funkcija;

– naikinami vaikai, abortai, kontracepcija;

– vaikai lytiškai dezorientuojami.