Pas mus atvyko pabėgėlis! Kaip vokiečiai kiną turistą padarė pabėgėliu

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/pas-mus-atv... 2016-08-09 05:20:38, skaitė 2990, komentavo 0

Pas mus atvyko pabėgėlis! Kaip vokiečiai kiną turistą padarė pabėgėliu

Nikolajaus Gogolio „Revizoriuje“ miesto policijos viršininkas pasakė: „Aš pakviečiau jus, ponai, tam, kad pranešti jums labai nemalonią žinią: pas mus atvyksta revizorius...“ Na, pamenate, miesto N valdžia supainiojo prasilošusį kortomis patį smulkiausią valdininką Chlestakovą su revizoriumi iš Peterburgo ir net davė jam kyšį. Lygiai tokia pati komedija įvyko Vokietijoje, tik ne genialaus rašytojo sugalvota, o reali. Šioje realioje istorijoje vokiečių policija kinietį turistą palaikė „pabėgėliu“, paėmė pirštų antspaudus, užpildė visas prieglobsčio suteikimui reikalingas formas, jį apžiūrėjo gydytojas, apgyvendino pabėgėlių centre, net ėmė mokėti dienpinigius. Kinas "pabėgėliu" išbuvo 14 dienų.

1996960313

Apie šį kuriozinį įvykį su kiniečiu - „pabėgėliu“ rugpjūčio 8 dieną pranešė Vokietijos portalai dzonline ir rp-online.

Kaip tai įvyko? Haidelberge 31 metų kinietis turistas, keliaujantis po Europos miestus, kuris mokėjo tik kinų (mandarinų) kalbą, buvo apiplėštas. Jis norėjo policijai pranešti apie apiplėšimą. Bet negailestingas likimas lėmė taip, kad jis atvyko ne į policiją, o į pabėgėlių registracijos skyrių.

Čia pareigingi vokiečių pareigūnai užpildė pareigingam kinui pabėgėlio statuso gavimui reikalingas formas, paėmė pirštų antspaudus, jį apžiūrėjo gydytojas, apgyvendino pabėgėlių centre Osthoff, esančiame  Dülmen mieste, mokėjo dienpinigius. „Pabėgėliu“ kinas išbuvo keturiolika dienų, kol centro valdžiai kilo įtarimas, kad savo išvaizda ir elgesiu šis "pabėgėlis" labai išsiskyrė iš kitų. Tik tada paaiškėjo, kad kiniečio tikslas yra pamatyti Romą, Paryžių, kitas Europos kiniečių lankomas vietas, o ne tapti Merkel taip laukiamu „pabėgėliu“.

Būtų taip linksma, kad vyksta tokie kuriozai su tais „pabėgėlais“, jeigu nebūtų taip liūdna. Būtų linksma, jei tie „pabėgėliai“ europiečiams nekapotų kirviais galvų, nesprogdintų, nežagintų moterų ir vaikų. Šis kuriozinis atvejis yra įspėjimas visiems „refugees welcome“ idiotams. Perspėjimas, kaip lengvai štampuojami Merkel „pabėgėliai“, kad jais gali tapti net pabėgėliu nenorintis tapti žmogus, ką jau kalbėti apie teroristus, kurių tikslas yra tapti „pabėgėliais“ ir iš vidaus griauti Europą, žudyti europiečius.

Visa ši bachanalija vyksta todėl, kad ES vadovybė sąmoningai naikina Europą ir baltąją rasę. Vienintelis būdas lietuviams išsigelbėti nuo sunaikinimo – Liexit. Kito kelio nėra.