Dar kartą apie koldūnus. Ne paskutinį, nes šaldytuve dar 58 pakuotės, kurias su Fausta turėsime suėsti

Autorius: Užkalmanauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/U%C5%... 2016-08-09 09:57:56, skaitė 3568, komentavo 0

Dar kartą apie koldūnus. Ne paskutinį, nes šaldytuve dar 58 pakuotės, kurias su Fausta turėsime suėsti


Pratestavau savo unikalius koldūnus Molėtų vaikų globos namuose. Dabar jie visi infekuoti manimi ir Fausta. Deja.

Buvo patvirtinta, kad mano vardo koldūnuose buvo fekalijų. Tokių pačių, kaip ir mano galvoje. Ir buvo paaiškinta, kad valgyti mano koldūnus galima, lygiai taip pat kaip galima skelbti mano infantilias rašliavas krūtų portale.

Man gaila ir nemalonu, kad mano gerbėjai keletą mėnesių valgė fekalijas ir dabar nesijaučia gerai.

Aš pats nekakojau į tuos koldūnus, nes Petras man neleisdavi eisti į cechą, kuriame galioja griežti higienos reikalavimai. Bet kai Petro nebuvo, užėjau. nes labai norėjau pasidžiaugti savo veidu ir parašu. Taip susijaudinau, kad paleido vidurius. Nuo to viskas ir prasidėjo.

Jūs nusipelnote geriausio ir aš jums visada siūliau, tai, kas yra geriausia. Tik nežinojau, kad pamatęs savo snukį ant Petro koldūnų apsikakosiu iš laimės.

Nemanau, kad čia būta Petro piktos valios ar nusikalstamo aplaidumo, tačiau diarėjos klausimu Seimas iki šiol nepriėmė jokių įstatymų. Tad teko viduriuoti be įstatyminio pagrindo, beveik nelegaliai.

Todėl šiandien atsiprašiau Petro, kad pridėjau viduryje jo cecho ir paprašiau, kad turinio nebedėtų į koldūnus. Petras juk mano draugas.

Jei vis dar norėsite mano koldūnų, praneškite PM, pasistengsiu kaip Petro ceche. Man tai nutinka dažnai, tad laukti ilgai nereikės.

Nuo šiol gaminsime koldūnus namuose su Fausta. Mes niekaip negalime išnaikinti tarakonų.

Ačiū, kad valgote.