Pasaulis vakariečių akimis: BILD.DE saugo vokiečius nuo informacijos apie šalį teroristę - Rusiją

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ragelskis.lt... 2016-08-11 21:35:19, skaitė 7830, komentavo 0

Pasaulis vakariečių akimis: BILD.DE saugo vokiečius nuo informacijos apie šalį teroristę - Rusiją

Nepamatęs pats nelabai patikėčiau, kad taip galima.

Nors meluoju. Kažkuriame CONT.ru straipsnyje aptikęs žinutę, jog vienas didžiausių vokiškų infoportalų BILD.de nerodo Rusijos federacijos rezultatų bendroje medalių įskaitoje, patikėjau, tačiau nuėjau į Bildą pasitikrinti. Mažu ką, vakarofobai, šmeiždami vakarietišką žodžio laisvę gali prirašyti.

Patikrinau - http://sport.bild.de/olympia/medaillenspiegel. Akurat. Milžiniško, superturtingo medijos koncerno valdomas šūdportalis, kuriam skandinavų samdinių - delfio durnalistų prieglauda net į padurkus netinka, šitaip primena vargšams nacibiurgeriams, kad jeigu negali nugalėti - tai bent jau apšik:


Šiuo metu Rusijos federacijos rinktinė bendroje medalistų įskaitoje yra 6-oje vietoje su 4 aukso, 7 sidabro ir 4 bronzos medaliais

Mano akimis, tai visiška bejėgystė. Lygiai tokia pati, kaip vaikiškas bandymas pasislėpti nuo savo baimės užsimerkiant ir užsidengiant akis.

Na ir su Dievu, tokie peršikėliai - tai garantuoti informacinio karo lūzeriai, nes neįmanoma kovoti su tuo, ko "nėra". Ir Bild.de pralaimėjo, neatlaikęs kraupios realybės.

Kaip pasakytų koks dėdė Vasia, nuspaudęs raudoną raketos paleidimo mygtuką: Первый пошёл! [Pirmas eina!]

Su kuo nuoširdžiai ir sveikinu visus vakarofilus ir vakaroidus. Netrukus ateis ir jūsų eilė.