Dėl Merkel politikos vis daugiau vokiečių tampa pabėgėliais

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/del-merkel-... 2016-08-13 08:28:04, skaitė 2225, komentavo 0

Dėl Merkel politikos vis daugiau vokiečių tampa pabėgėliais

Vis daugiau vokiečių bėga iš Vokietijos dėl nusikalstamos kanclerės Angelos Merkel atvirų sienų politikos. Vokiečiai bijo atvykėlių arabų ir negrų organizuojamo teroro, plėšimų, vaikų ir moterų žaginimo, gresiančio pilietinio karo. Portalai Breitbart ir Heute rašo apie masiškai į Vengriją bėgančius vokiečius, apie vokiečius atbėgusius net į Rusiją.

 

13898378

Vokiečių pabėgėlių šeima nori apsigyventi prie Balatono ežero

Vokiečiai bėga į Vengriją

Vokietijoje yra du migracijos srautai, į Vokietiją ir iš Vokietijos. Į Vokietiją vyksta geresnio gyvenimo ieškotojai, islamo užkariautojai, teroristai, o iš Vokietijos – vokiečiai, dėl atvykėlių teroro ir nusikaltimų nebegalintys gyventi savo tėvynėje.

Vokiečių bėgimas į Vengriją, kur žmonės tikisi apsaugos jų gyvybei, įgauna pagreitį. To priežastis – Vengrijos Premjero Viktoro Orbano politika neįsileisti „pabėgėlių“- potencialių teroristų į savo valstybę. Vokiečių pabėgėlių nuomone, „Orbanas gina vengrus nuo „musulmonų, piktavalių ir ekonominių migrantų“.

Vokiečių portale Heute rašoma, kad ne tik vokiečių pensininkai persikrausto gyventi į Vengriją, bet ir jaunimas, nebematantis sau gyvenimo perspektyvų Vokietijoje.

Didžiausia vokiečių pabėgėlių bendruomenė yra greta Balatono ežero. Manoma, kad čia jau gyvena 30000 vokiečių.

Vokiečių televizijos kanalas ZDF papasakojo apie jaunų pabėgėlių iš Vokietijos vokiečių Dženifer (21) ir Vlentino (21) Duräder šeimą, norinčią apsigyventi prie Balatono ežero.

Vokietijoje tu turi bijoti“

Dženifer nėščia, jos nuomone vaikas jokiais būdais negali augti Vokietijoje. „Maži vaikai, kuriems septyni ar aštuoni metai, jau laksto aplink su peiliais, grasina, reikalauja pinigų,“ – sako ZDF korespondentui Dženifer. „Vokietija jau ne ta, kokia buvo. Tai tiesiog karas“. Dženifer žodžiais migrantams valdžia suteikia būstą, maistą, aprūpina pinigais, o „mums, vokiečiams, teks išvažiuoti“.

Jos vyras Valentinas pasakė: „Čia nereikia bijoti, kad atvyks pabėgėliai“. Šeima tiki, kad Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas pajėgs jų šeimą apsaugoti.

Nekilnojamojo turto agentas  Ottmar Heyde, padedantis jaunai vokiečių šeimai prie Balatono įsigyti būstą, pasakė, kad „Žmonės nori išvykti. Jie skundžiasi Merkel politika. Jie bijo pilietinio karo.“ Jis dar pasakė, kad Vengrijos premjeras gina savo šalį tvoromis nuo „musulmonų, nekviestų svečių, ir ekonominių migrantų“, ir kol kas šalyje nėra terorizmo.

Vokiečių pabėgėlių šeima paprašė prieglobsčio Rusijoje

Breitbart aprašo vokiečių šeimą, kuri pasiprašė prieglobsčio Rusijoje, nes jų Tėvynėje nesaugu dėl milžiniško migrantų antplūdžio.

Andre Griesbach ir jo žmona Carola nuvažiavo per 1500 kilometrų furgonu, su dviem dukterimis ir keturiais anūkais į Maskvą.

Šeima pasakė, kad jie bėgo nuo kanclerės Angelos Merkel „diktatūros“ ir mano, kad rusų visuomenė yra žymiai geresnė, negu jų.

Andre pasakė: „Mes norime čia pasilikti ir dirbti. Mus nenorime gyvenantys valstybės sąskaita.“

„Žmonės tiki, kad Vokietija-demokratiška šalis, bet tai ne taip,“ – pasakė jis. „Jie kviečia migrantus, kad drumsti vandenį šalyje ir pradėti karą“.