DC leaks atvėrė Sorošo „Pandoros skrynią.“ 2 dalis

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/dc-leaks-at... 2016-08-22 08:40:53, skaitė 2619, komentavo 0

DC leaks atvėrė Sorošo „Pandoros skrynią.“ 2 dalis

 

Rugpjūčio mėnesį DC leaks portale buvo paskelbtas Džordžo Sorošo „Atviros visuomenės“ fondo vidaus informacijos archyvas. Paskelbti dokumentai parodė, kad ant pasaulio kūno nėra tokios voties, tokio pūlinio, kurį prapjovus, iš jos neišlįstų Rotšildų tarnas ir jų ruporas Sorošas. Šie dokumentai apie Sorošo fondo ir Rotšildų banko Golman Sachs ryšius papildo faktus, įrodančius, kad Rotšildai kontroliuoja ES, SNO, migraciją į Europą, socialinius tinklus, ES parlamento deputatus, steigia politines partijas.

1 dalis.    Ldiena

 

BELGIUM-EU-SUMMIT-640x480

Sorošas finansuoja socialinių tinklų sekimą

Sorošo Atviros visuomenės fondas finansavo skandalingą Twirtter tyrimą dėl islamofobijos. 2014 metais fondas skyrė 129,484 dolerių sukurti specialią programą, kurios pagalba būtų naršomas Twitter ir šnipinėjami Twiterio naudotojai daugelyje ES valstybių. Sorošas taip pat finasuoja NVO, kurios šių sekimo rezultatų pagrindu inicijuoja bylas prieš tinkluose savo nuomonę reiškiančius internautus.

Šiuo metu Vokietijoje ir Didžiojoje Britanijoje vyksta aktyvi pasisakymų prieš islamą ir migrantus cenzūra. Pas dešimtis Vokietijos piliečių namuose buvo atliktos kratos už antimigracinius komentarus, o Didžiojoje Britanijoje už musulmonų kritiką, pastabas musulmonų atžvilgiu, žmonės buvo areštuojami ir baudžiami baudomis.

Tai jau atviras sionistų teroras prieš ES piliečių žodžio ir minties laisvę, pagrindines žmogaus teises.

Sorošas kontroliuoja ES parlamentą

Paviešinta informacija parodė, kad Sorošo fondas užsiėmė atranka Europos parlamento deputatų, kurie yra „patikimi“, o kurie – ne. Nurodoma, kad buvo užmegzti tamprūs ryšiai su 226 eurodeputatais. „Patikimi“ Sorošo deputatai, tai tie, kurie agituoja už mekontroliuojamą migraciją į ES.

Sorošas ne tik įtakoja ES palamento deputatus, bet yra Graikijos partijos „Seriza“ ir Ispanijos patijos „Podemos“ įkūrėjas.

color-goldman-sachs-wall-st

Rotšildų bankas Galdman Sachs ir Sorošas

Bankas Goldman Sachs tai vienas iš šešių JAV bankų, įeinančių į privačią JAV pinigų gamybos sistemą FRS, valdomą sionistų.

Rotšildų klano kontroliuojams Goldman Sachs – atsakingas už 2008 metų finansų krizę, jis suvaidino svarbų vaidmenį griaunat Graikijos ekonomiką. Visi šie procesai yra tarpusavyje susieti, nes slaptas Rotšildų sionistų tinklas turi savo agentus vyriausybėse, bankų sistemoje, TVF, kontroliuoja MIP. Todėl, kas tik neįvyktų ekonomikoje ar politikoje, viskas vyksta jei to nori Rotšildai, kad tai būtų būtent taip, o ne kitaip, ar tai būtų bankininkystė, fondų rinkos, prekių rinkos, valiutų kursai, aukso kainos ir t.t.

Finansų pasaulyje viskas atsiremia į „investorių pasitikėjimą“, o kas tai kontroliuoja? Tie, kas kontroliuoja MIP, vyriausybę ir Centrinio banko finansinę atskaitomybę ir kas turi finansinius resursus, kad valdyti trilijonus finansų rinkose. Kitais žodžiais, tai yra Rotšilai ir jų tarnai, vienas iš kurių yra Sorošas (Švarcas).

Rotšildo sionizmas tai elitinė slapta bendrija. Žydai sudaro mažiau negu 2 procentus JAV gyventojų, bet jiems tenka 50 procentų įnašų į politines kompanijas. Ir šie 50 procentų tenka tiems keliems Rotšildų sionistams.

goldman_sachs_02-300x198

Buvęs Europos komisijos pirmininkas Žoze Manuelis Barroso, tai tipiškas į ES valdymo struktūras sionistų paskirto niekšo pavyzdys, kuris praėjus vos 1,5 metams po vadovavimo Europos Komisijai kadencijos pabaigos buvo paimtas dirbti į Amerikos Investicinį banką Goldman Sachs. Čia jis užima nevykdančiojo Goldman Sachs prezidento ir konsultanto pareigas. Jo darbo frontas – viskas kas susieta su Didžiosios Britanijos išėjimu iš ES (Brexit).

Prancūzijos prezidentas Fransua Olandas ši Borroso žingsnį pavadino „moraliai nepriimtinu“. Savo interviu televizijos kanalams TF1 ir France2 jis priminė, kad Barroso vadovavo Europos komisijai 2007-2008 metų finansinės krizės metu. O šią krizę išprovokavo JAV bankai, tarp jų ir Goldman Sachs, savo nusikalstamais veiksmais hipotekos rinkoje. Be to Goldman Sachs prisidėjo prie Graikijos skolų krizės, kadangi patarinėjo Graikijai slėpti tikrą problemos mastą.

Olandas pasakė: „Ir po kelių metų po to mes sužinome, kad ponas Barroso prisijungia prie Goldman Sachs? Juridiškai tai leistina, bet moraliai tai neleistina“.

Kitas ES niekšas ir Goldman Sachs sionistų tarnas yra Europos centrinio banko (ECB) pirmininkas Mario Draghi. Šis ES cirko artistas, dar pravardžiuojamas „Super-Mario“, 2002 – 2005 metais dirbo Goldman Sachs International vykdančiuoju direktoriumi ir viceprezidentu.

1461315387_KMO_088197_180177_1_t218_181236[1]

Mario Draghi yra laikomas Goldman Sachs „Trojos arkliu“. Tai vienas iš keturių stambiausių JAV bankų, bet susijęs su visomis įmanomomis machinacijomis fondų rinkose.

ECB prezidento postą Mario Draghi, šis Goldman Sachs „Trojos arklys“, užėmė 2011 metais. Iš pat pradžių jis leido suprasti, kad nesiruošia su niekuo derinti savo veiksmų.

Tarp DC leaks paviešintų Sorošo Atviros visuomenės fondo dokumentų yra tokių, kurie įrodo fondo ryšį su SNO migracijos vadovu ir buvusiu banko Goldman Sachs vykdančiuoju direktoriumi Peter Sutherland, kuris įtakoja SNO migracijos tarnybos vadovo darbą.

Paviešinti dokumentai pasakoja apie tai, kad migracijos krizė Sorošui duoda „galimybę“ fondui išplėsti savo veiklą ir gauti daugiau pinigų iš finansinės „užkulisinės“ elitos, kuriai kaip tik ir atstovauja Goldman Suchs žmogus Sutherland.

collage2-640x479

Peter Sutherland

SNO puslapyje Sutherland įvardintas „ryžtingu šalininku skatinimo praktinių veiksmų migracijos efektyvumui“. Jis paragino ES suskaldyti valstybių – narių vienalytiškumą.

Sutherland nuėjo tiek toli, kad gindamas visus migrantus, nepriklausomai nuo to, ar jie yra teisėti pabėgėliai: „Mes kalbame, ne tik apie pabėgėlius. Mes kalbame apie ekonominius migrantus…. jie kovotojai už išgyvenimą“. Jo žodžiais, „jie negali būti deportuojami.“

Pernai Peter Sutherland tvirtino, kad Didžioji Britanija yra „ksenofobinė“ valstybė dėl pasienio kontrolės Kalė perkėloje.

Iš paviešintų dokumentų paaiškėjo, kad Sorošas finansuoja „Sutherland ataskaitą“, kuri, kaip jie tvirtina, „padėjo pagrindą institucinėms reformoms pasaulio migracijos valdyme, ir išeiti į naują lygį ginant migrantus už prieglobsčio sistemos ribų“, arba migrantų teisių apsaugą, nepriklausomai nuo to ar jie turi teisę į prieglobstį. Pažymima, kad sorošistai finansuoja Migracinės politikos institutą (MPI), kuris leidžia fondui daryti įtaką į aktyviai-veikiančias migrantų perkraustymo organizacijas. Šis institutas per pusmetį iš sorošininkų gavo apie 2,2 milijonus dolerių.

Sunku patikėti sionistų valdomos Europos Sąjungos perspektyva ir Lietuvos perspektyva šioje sionizmo mėšlo krūvoje.

Algimantas Lebionka