Baidenas Ukrainai atnešė gyvenimą už 1,5 dolerio per parą, o už kiek dolerių gyvensime mes po Baideno?

Autorius: Bronius Meškelė Šaltinis: http://sauksmas.lt/baidenas-uk... 2016-08-24 04:59:00, skaitė 2363, komentavo 0

Baidenas Ukrainai atnešė gyvenimą už 1,5 dolerio per parą, o už kiek dolerių gyvensime mes po Baideno?

5422fb39cdee020cfc0803c645_916a0795

Puikiai atsimenu Baideno vojažus į Kijevą, kaip jis Jaceniuko vyriausybei aiškino, kaip ukrainiečiams gyventi, kaip prieš rusus kovoti (tuos pačius ukrainiečius, bet su kiek kitaip išsiuvinėta vyšivanke), ir šokoladiniam Rošen batonėliui aiškino, pirštu rodė. Ir išaiškino, dabar jie gyvena vos ne skurdžiausiai visame pasaulyje –  už 1,5 dolerio parai . Dabar Baidenas jau aiškina Daliai Grybauskaitei Rygoje, kaip gins Lietuvą. Tik štai man kirba negera nuojauta, kad po Baideno išaiškinimų mes irgi gyvensime, kaip ukrainiečiai – už 1,5 dolerio parai, o gal ir blogiau, nes nemaža dalis lietuvių jau ir dabar taip gyvena, o be to Lietuvai toli toli iki Ukrainos jos žemės gėrybių, gero klimato.

Nepatinka man Baidenas ir amerikoniškos bombos nepatinka. Man labiau patiktų lietuviškos bombos kur nors Kalifornijoje, patiktų ten lietuviška karinė bazė, nesibaigiantys lietuvių pažadai amerikonams apie baronkos skylę patiktų. O dabar nepatinka. Nepatinka, nes niekas nieko negynė veltui, o po gynimų visada ginamasis likdavo ir be kelnių, ir be valstybės. Taip Lietuvą prieš karą gynė Tarybų Sąjunga. Neabejoju, kad ir Amerika mus taip pat gins.

Na, bet marksizmo dėstytojai ir buvę KGB agentai kitaip mato pasaulį, kitaip užuodžia jį kvepiant, nes patys iš to kvepiančio daikto nulipdyti. Ne, ne iš plastilino, net ne iš molio, iš ano daikto. Todėl, ką iš jų toliau belipdytum, kaip juos beminkytum, ar Kijeve, ar Rygoje, visada jie turės tą daikto kvapą. Gal todėl ir siunčia Obama Baideną tą daiktą minkyti, kam Obamai į tą daiktą rankas teptis?