Milijonas negrų laukia galimybės persikelti iš Libijos į Italiją. 200000 iš jų turi tam reikalingų lėšų

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://ldiena.lt... 2016-09-01 11:26:05, skaitė 3425, komentavo 4

Milijonas negrų laukia galimybės persikelti iš Libijos į Italiją. 200000 iš jų turi tam reikalingų lėšų

Austrų dienraštis Krone šiandien paskelbė šios valstybės Krašto apsaugos ministerijos žvalgybos informaciją, iš kurios ir sužinota, kad 200000 negrų artimiausiu metu išplauks į Europą. Viso jų Libijoje susikaupė milijonas, bet ne visi iš jų turi reikiamų lėšų susimokėti kontrabandininkams. Nėra net abejonių, kad visi šie ekonominiai migrantai, vos įplaukę į Viduržemio jūros neurtralius vandenis, bus globalistų perkelti į Italiją. Iš čia jie niekada nebus iškraustyti, nes ES neturi sudariusi jokių readmisijos sutarčių su Afrikos valstybėmis, kurios tik ir džiaugiasi atsikračiusios greitai besidauginančių savo gyventojų (vidutinis gimstamumas 7 vaikai per afrikietės gyvenimą.) Krone skelbiama, kad 90 procentų atvykėlių iš Afrikos visiems laikams liks Europoje. Tokie ankstesnių metų rezultatai, tai globalistų tautų lydymo katilo strategija – pajuodęs europietis, „kiekybės žmogus“.

Italijoje afrikiečiai tapo neišsprendžiama problema. Jie jau ėmė kelti riaušes Milane ir kurortuose prie garsiojo Komo ežero. Austrų žvalgyba informuoja, kad Italijai ši afrikiečių srautą, kurių pagrindinis kelionės tikslas yra Vokietija (kurios beprotė-nusikaltėlė kanclerė pakvietė į savo šalį) pavyks suvaldyti ne ilgiau, kaip iki šių metų pabaigos, geriausiu atveju iki pavasario.

Yra žinoma, kad pinigus kelionėms į Europą afrikiečiai gauna iš įvairų Rotšildų ir Co fondų, o didžiausią dalį iš paramos, kurią Europos Sajunga skiria šioms valstybėms. Afrikos valstybių valdžios labai efektyviai išvagia gautą paramą ir ją panaudoja savo giminėms transportuoti į Europą, kuri yra visos Afrikos rožinė svajonė.

 

Austrija ir Šveicarija stiprina savo sienas, stato užtvaras ir ruošiasi afrikiečių šturmui. Austrų gynybos ministras Doskočil yra pareiškęs, kad „Austrija nebus Vokietijos prieškambariu.“

Austrijos žvalgybos duomenimis Merkel imigrantų kvietimo politika Europai turės dramatiškas pasekmes. Vien per ateinančius 14 metų Šiaurės Afrikoje gyventojų padaugės 330 milijonais, iš kurių dauguma norės persikelti gyventi į Europą. Šiuo metu, žinia, Afrikoje jokie karai nevyksta. Karai Eritrėjoje ir Somalyje, tai globalistų prasimanymas. Tuo gali įsitikinti kiekvienas, kas panorės nuvykti atostogų į Eritrėją ir Booking com. pagalba panorės išsinuomoti ten viešbutį.