Prancūzijoje du “pabėgėliai” arabai sumušė jaunų prancūzų porą už tai, kad šie valgė picą su kumpiu

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/prancuzijoj... 2016-09-01 19:28:34, skaitė 1997, komentavo 0

Prancūzijoje du “pabėgėliai” arabai sumušė jaunų prancūzų porą už tai, kad šie valgė picą su kumpiu

 

Tai įvyko Cambrésis miesto naktiniame bare „Le Mix“, kur leido laisvalaikį jaunų prancūzų pora, rašoma Breitbart. Arabai pasiūlė prancūzams pirkti kokainą, bet šiems atsisakius, ėmė priekabiauti, kodėl šie valgo kiaulieną. Vienas iš banditų merginai užspaudė nosį ir ši apalpo. Ją puolęs ginti vaikinas buvo žiauriai sumuštas.

 

FRANCE-GASTRONOMY-PIZZA-640x480

Breitbart rašoma, kad norėdami pasityčioti iš prancūzų, arabai ėmė glamonėti merginą, glostyti jos plaukus ir įkišo jai į nosį pirštus. Mergina prarado sąmonę. Islamo kultūroje, jei norima pažemintį vyrą, žeminama jo moteris, antrarūšis vyrui priklausantis daiktas, vyro nuosavybė. Šį kartą prancūzas pasielgė, kaip tikras vyras ir stojo ginti merginą nuo banditų arabų. Kol įsikišo baro apsauga, vaikinas buvo banditų sumuštas. Pranešama, kad arabams skirta 18 mėnesių įkalinimo bausmė ir priteista po 1500 eurų moralinė žala.

Tai vienas iš unikalių atvejų, kai pabėgėliai musulmonai už nusikaltimus yra baudžiami realiomis bausmėmis.

Portale pasakojama, kad birželio mėnesį Nicoje musulmonas užpuolė padavėją moterį, kai pamatė, kad ji klientui neša alkoholį. Po užpuolimo moteriai buvo diagnozuota hematoma.

Tame pačiame rajone trys musulmonai ne kartą grasino kepėjui susidorojimu už tai, kad jis kepa hamburgerius su kumpiu ir prekiauja savo parduotuvėje alkoholiu. Arabai buvo nuteisti lygtinai.

Valdantieji socialistai Prancūzijoje toleruoja musulmonų daromus nusikaltimus. Vietoj to, kad sutramdyti pabėgėlius musulmonus, Prancūzijos valdantieji socialistai šių metų pradžioje skyrė 100 milijonų eurų kovai su „populizmu“, kad žmonės nebalsuotų už prieš masinę imigraciją pasisakantį „Nacionalinį frontą“, kuriam vadovauja Marin le Pen.

Šauksmas