5 aksiomos, padedančios suprasti, kas dabar vyksta pasaulyje

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/5-aksiomos-... 2016-09-06 23:41:10, skaitė 3151, komentavo 0

5 aksiomos, padedančios suprasti, kas dabar vyksta pasaulyje

Pirmoji aksioma. Jokia „pasaulinė finansinė krizė“ neegzistuoja

O egzistuoja FRS spausdinamo amerikietiško dolerio finansinės piramidės žlugimas.

Amerikos FRS – tai privati firma, vienijanti 12 „federalinių bankų“, išsidėsčiusių visoje JAV teritorijoje ir turinčių teisę spausdinti savo banknotus. Šie banknotai skolinami Amerikos vyriausybei, o taip pat pardavinėjami visame pasaulyje kaip prekė, urmu ir į skolą, mainais gaunant realias materialines vertybes ir vienokius ar kitokius politinius sprendimus.

Iki 1971 metų FRS doleris buvo padengtas auksu, tačiau šventojo pinigų spausdintuvo savininkų pagunda be jokių apribojimų spausdintis turtus sau ir savo kontroliuojamoms organizacijoms buvo tokia didelė, kad buvo atsisakyta keisti dolerius į auksą ir leistis į dabar jau visiškai atvirą ir akivaizdžią aferą.

1971 metais pats doleris buvo paskelbtas pačia svarbiausia pasaulyje preke ir pasauline rezervine valiuta. Kitaip sakant, visi pasaulio centriniai bankai turi turėti dolerių kaip padengimo priemonių, jeigu nori likti bankais, o visi prekybos kontraktai, susiję su nafta ar dujomis, turi būti apmokami doleriais.

Kad prastumtų savo prekę pasaulinėje rinkoje, pinigų šeimininkai naudojasi finansinės piramidės schema, o jų įrankis – Amerikos valstybė ir kitos valstybės, kurias Amerika kontroliuoja, taip pat kariniai aljansai, privatūs bankai, korporacijos, žiniasklaida, visuomeninės ir mokslo organizacijos visame pasaulyje.

Tačiau visoms finansinėms piramidėms ateina galas ir būtent tai dabar vyksta. Dolerių prispausdinta beveik du kartus daugiau negu jis realiai padengtas. Skolų ir kreditų piramidė atsidūrė ant griūties ribos, gigantiškas burbulas gali sprogti tiesiog dabar. Su visiškai nenuspėjamomis žmonijai pasekmėmis.

Ir tai – aksioma. Gryna matematika ir nieko asmeniško.

Antroji aksioma. Dolerio piramidės griūtis gali būti atidėta

Atidėti ją galima keliems dešimtmečiams. Sunaikinus Rusijos valstybę (šeštadalis planetos sausumos paviršiaus su daugybe resursų), apiplėšus ją ir perdavus visus turtus Federalinei Rezervų sistemai per daugybę tarpininkaujančių korporacijų ir bankų, per tiesioginį ir netiesioginį šalies pavergimą.

Piramidė gali dar kurį laiką egzistuoti, jei bus sunaikintos tokios šalys kaip Sirija, Iranas, Indija ir Kinija.

Tikrasis šiandieninio totalinio ir hibridinio karo prieš Rusiją motyvas – atitolinti piramidės krachą. Tai viso labo biznis, ir nieko asmeniško. Visi kiti motyvai – dūmų uždanga.

Trečioji aksioma. Rusija pasakė FRS „Stop!

Rusija – vienintelė pasaulio šalis, kuri sustabdė piramidės ekspansiją ir pasiūlė taikaus, nuoseklaus, kompromisais pagrįsto perėjimo prie naujos pasaulinės finansinės architektūros planą. Architektūros, kur svarbiausią vaidmenį vaidins daug nacionalinių emisijos centrų.

Tačiau didžioji pasaulinio finansinio elito dalis šį planą atmeta. Jiems jis netinka, kadangi piramidės krachas sunaikins jų turtus ir atims iš jų realią valdžią. Dauguma jų pasirengę pradėti III Pasaulinį karą termobranduoliniu variantu, tikėdamiesi išlikti jame ir vėl valdyti visa tai, kas liks po karo.

Šita aksioma ir viso kitos seka iš pirmosios.

Ketvirtoji aksioma. Visos pasaulinės masinės informacijos priemonės meluoja

Visos jos varo vieną generalinę liniją, kariauja informacinį kara prieš Vakarų varžovus, jų užduotis – apjuodinti tokias šalis kaip Rusija, nužmoginti jos gyventojus.

Tuo tikslu jos meluoja, ir netgi jei pasakoja teisybę apie vienus ar kitus įvykius pasaulyje, tai tik tokiais atvejais, jeigu ta teisybė atitinka generalinę liniją.

Penktoji aksioma. Karas – tai apgaulės kelias

Tiesiai ir oficialiai įvardinti savo pagrindinių priešų Rusija negali. Nes mūsų dienomis jų valdžia jų kontroliuojamame pasaulyje aprėpia visus žemiau stovinčius „instrumentus“. Pastarieji kontroliuojami užkulisiniais metodais.

Pasakyti vergams – o visi, kurie atvirai ar neviešai remia šiame kare pinigų šeimininkus ir jų įrankius, vakarietiško elito atstovus, yra vergai – pasakyti jiems, kad jie vergai – tai akimirksniu išprovokuoti jų galingą atsakomąją reakciją ir tokiu būdu atsidurti izoliacijoje ir prarasti bet kokią galimybę taikiai, diplomatiškai išlošti karą be „karštos“ fazės, paprasčiausiai palaukiant, kol piramidė pati sugrius ir palaidos po savimi savo kūrėjus.

Dėl to Rusijos vadovai vergų atžvilgiu vartoja išsireiškimą „partneriai“ užsienio reikalų ministras panaudojo ir kitokį apibūdinimą, kurio čionai neminėsime padorumo dėlei.

Rusijos vadovybė laikosi strategijos, kurią aprašė senovėje didis kinų karvedys Sun Czi savo veikale „Karo menas“. Šis karvedys, beje, nepralaimėjo nė vieno mūšio.

Kai kurie prieštaravimai jo žodžiuose ir prieštaringi iš pažiūros jo metodai turi būti suprantami kaip savotiška to karo taktika. „Karas – tai apgaulės kelias“. Jis neprivalo visiems aiškinti, įskaitant šalies valdymo struktūras, apie savo planus. Jis neprivalo detaliai aiškinti tautai, kodėl padarė taip, o ne kitaip. Jis yra vyriausiasis karo vadas, o mes, tauta – jo kariuomenė, ir mes privalome laikytis subordinacijos.

Tai viskas, ką reikia žinoti, prieš pradedant analizuoti ir mėginant suprasti, kas vyksta mūsų realiame pasaulyje.