Propagandistų agonija: desperatiškos DELFIŲ antraštės apie "riaumojančią Maskvą" ir komentatorių patyčios iš DELFIŲ amebų

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2016-09-18 11:01:26, skaitė 5150, komentavo 0

Propagandistų agonija: desperatiškos DELFIŲ antraštės apie


Išgamos skrenda žudyti žmonių

JAV karinės oro pajėgos Sirijoje įvykdė karo nusikaltimą - bombardavo Sirijos arabų armijos karius, Irako ir Levanto islamo valstybės (ILIV) banditų apsuptame Deir el Zoro mieste.

4 amerikiečių bombonešiai užmušė beveik septyniasdešimt sirų, dar virš šimto sužeidė, ir padėjo puolantiems ILIV smogikams užimti svarbią aukštumą.

Savo išpuolį JAV karinės oro pajėgos įvykdė iškart po to, kai pagaliau po ilgų derybų su Rusija buvo suderinti bendri veiksmai Sirijoje.

Kad JAV yra teroristų rėmėjai, kuriems taika Sirijoje yra pražūtinga jų pasaulinei hegemonijai - seniai žinomas dalykas, todėl buvo galima numatyti, jog JAV ne tik sulaužys susitarimą su Rusija drauge kovoti prieš ILIV, bet kad tai padarys šlykščios provokacijos forma.

Ką jie ir patvirtino.

Bet šioje situacijoje nustebino ne "išskirtinės nacijos" (pasak B. Obamos) veiksmai, o skandinavų bankams priklausančios UAB "Delfi" valdomo masinio kvailinimo organo "delfi.lt" samdinių reakcija: vietoj to, kad kukliai patylėti, apsimetus, kad nieko neįvyko, ir taip pridengti kraujo dėmes ant savo vakaroidinių šeimininkų munduro, delfistai pratrūko isteriškomis antraštėmis.

Pasigrožėkime - "Maskva riaumoja: per JAV antskrydžius Sirijoje žuvo 62 režimo kariai"

Toliau galima ir neskaityti - delfinariumo amebos puikiai atidirbo metodiką, kaip visą savo parsidavėliškumą ir menkybę sutalpinti į vieną sakinį didelėmis raidėmis.

Nagrinėti jų ligotą psichiką, leidžiančią apdergti keliasdešimt nužudytų Sirijos Arabų Respublikos gynėjų, nėra prasmės - tegu tai atlieka medicinos profesionalai.

Į ką vėlgi reikia atkreipti dėmesį - tai skaitytojų reakcija, patvirtinanti ankstesnį mano straipsnio teiginį, jog Lietuvoje įvyko informacinio karo lūžis: virš tūkstančio komentarų, kuriuose absoliuti dauguma visiškai adekvačiai vertinančių situaciją, kaip JAV nusikaltimą, vakaroidų paramą ILIV teroristams ir delfistų galutinį degradavimą.

Štai geriausiai kitų skaitytojų įvertinti anonimiški komentarai:

Nužudė karius, kurie kariavo prieš teroristus, tai kas tada yra Amerika?
Amerika yra teroristinė valstybė.

kas per leksikonas?
kas riaumoja? ar neįmanoma situacijos aprašyti teisingai ir normaliais žodžiais? portalas tapo labai tendencingu ir propagandiniu, kas per daug - nesveika.

maskva neriaumoja
pendiussai nuzude 62 siru karius, dar virs 100 suzeide tai nusikaltimas

reziume
visi taip nuogastavo kad cia Asadas nesilaikys paliaubu, bet jis kantriai kencia laukiniu antpuolius nes rusai jam liepe laikytis paliaubu. o vat "saunieiji" Jav butent ir nesilaiko jokiu susitarimu (surpise surprise) o ju remiami galvu pjaustytojai isvis atvirai sake kad nesilaikys jokiu paliaubu.

delfis vel ant rusu bliauna
ikrai ne rusu kalte kad delfio sheimininkai nuzude 62 sirijos karius kurie priesh ISIS kaunasi dabar rusai turi pirna teise uzdaryt sirijos oro erdve kad amerikonai ten visai negaletu nosies ikisht. jankiu isterija ginant ISIS tik aklas nemato

g
tegu jankiai nesdinasi is visur namo ,nes KARTOJU kol jankai visur kisis taikos pasaulyje nebus . Jankiai ukrainos fasistu rankomis kursto kara Ukrainoje ,dabar Sirijoje ,zbrodu ,zbrodas .

Oi
Amerikonams viskas galima O jeigu rimtai ,tai niekam nėra paslaptys kad Jav palaiko teroristus

Kaip čia delfis tokį straipsnį praleido?
Taigi čia mūsų sąjungininkai, strateginiai partneriai ir gynėjai nusikaltimus vykdo

Aga
jankiai jau nesislepdami padeda teroristams - po jankiu bombardavimo ISIS teroristai iskart pradejo jankiu subombarduotu siru pajegu puolima.

kuroce
Delfi sudmaliu portalas

Komentarų, ir tuos komentarus "papliusinusių" skaitytojų kiekis yra toks, jog vakaroidiniai ir pronatistiniai komentatoriai jau net nebando nusišnekėti apie "Latvių gatvės trolius" ir apmokamus komentatorius.

Belieka konstatuoti, kad paskutinis pacituotas "kuroce" komentaras - labai tiksliai ir lakoniškai apibrėžia tą padėtį, kurioje šiandien informacinio karo fronte atsidūrė pagrindinis skandinaviškas masinio kvailinimo organas Lietuvoje:

Visiškai nebesuvaldantys informacijos srauto, nebesukontroliuojantis masinio skaitytojo, darantis vieną klaidą po kitos šūdmalių portalas.

Sveikinami vakaroidus ir visus jų klapčiukus bei kolaborantus su pirmuoju stambiu praradimu Lietuvos info kare - DELFIO PROPAGANDOS MAŠINA ŽLUGO.