Vokietija: beveik 40% vaikų iki 5 metų amžiaus yra iš migrantų šeimų

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/vokietija-b... 2016-09-22 11:51:42, skaitė 2939, komentavo 0

Vokietija: beveik 40% vaikų iki 5 metų amžiaus yra iš migrantų šeimų

Keturi iš dešimties vaikų Vokietijoje iki 5 metų amžiaus yra iš imigrantų šeimų, rašoma Rreitbart. Žurnalistas ir istorikas Michael Paulwitz sako, kad vykstantys demografiniai pokyčiai reiškia mirtį Vokietijos socialinei valstybei. Paulwitz prognozuoja, kad Vokietijoje vyks griežta kova dėl resursų, kurią etniniai vokiečiai „pralaimės“.

Vokietijos Federalinio statistikos biuro duomenimis, 21 procentą visų gyventojų šiuo metu sudaro migrantai. Jų neproporcingai daug jaunesnio amžiaus grupėje. Tai leidžia suprasti „kur link juda Vokietija.“

Berlyne imigrantai sudaro 30 procentus visų gyventojų. Etninių vokiečių šiame mieste jau mažuma centre ir daugelyje jį supančių rajonų.

Istorikas rašo: „iš pradžių miestuose, vėliau visoje šalyje etniniai vokiečiai taps mažuma savo valstybėje“. „Nereikia daug vaizduotės, kad įsivaizduoti, kaip giliai demografinis žemėlapis pasikeis per artimiausius du dešimtmečius“.

Autoriaus nuomone 45-65 metų vokiečiai, kurie dabar yra „savo darbinės veiklos viršūnėje“, kas liečia mokamus mokesčius, pasitrauks iš aktyvios veiklos ir valstybę ištiks krizė, nes atvykėliai neturi nei reikiamo išsilavinimo, nei darbo įgūdžių. „Socialinė ir perskirstanti valstybė, kokią mes ją žinome, nebus įmanoma dabartiniame lygyje, kai tarp gyventojų nedominuos etniniai vokiečiai, o bus mišinys skirtingų kultūrų gyventojų“, – teigia Michael Paulwitz.

Jis nurodo, kad 2014 metais, dar iki Angelos Merkel „atvirų durų politikos“ Vokietijoje amžiaus grupėje nuo 15 iki 45 amžiaus ketvirtadalį sudarė užsieniečiai. Praeitai metais atvyko 1,6 milijonai imigrantų, kurių skaičius po šeimų susijungimo mažiausiai padvigubės. Be to yra „neišsemiamos atsargos“ arabų ir afrikiečių, norinčių pervažiuoti į Vokietiją, kuriems dėl menko išsilavinimo ir darbo įgūdžių nebuvimo „nepavyks sukurti sau gerbūvį“.

Atsižvelgdamas į visa tai Michael Paulwitz piešia liūdną perspektyvą vokiečiams ir Vokietijai. Jis prognozuoja „kietą kovą už resursus“. Jis daro išvada, kad „vyriausybė, kuri nusprendžia pakeisti etninę ir kultūrinę šalies struktūrą, neatsiklausdama savo tautos, pažeidžia tautos suverenitetą“.

Šaltinis

Šauksmas