Pavojus pasauliui - ne globalusis atšilimas ir ne asteroidas, o debilai su "Aifonais"

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: https://cont.ws/post/381822... 2016-09-26 20:28:56, skaitė 6485, komentavo 0

Pavojus pasauliui - ne globalusis atšilimas ir ne asteroidas, o debilai su

Jutūbėje paskleistas video įtrašas, kuriame naujųjų "Aifonų" pirkėjams parodoma, kaip greitai ir paprastai namų sąlygomis pasidaryti ausinių jungtį jų tapšnokliuose. Atsirado žiūrovų, kurie pasinaudojo patarimu ir liko baisiai nustebę rezultatais, rašo bulvarinis britų dienraštis "Zė San".

Esmė tame, kad "Epl" kompanija gamindama 7-o modelio "Aifoną" atsisakė tradicinės jungties ausinėms. Toks sprendimas leido sutaupyti vietos mikroschemoms ir padaryti telefoną galingesniu. Nors labiau į tiesą panaši versija, jog "Epl" rinkodaristai tokiu būdu tiesiog nori priversti savo vartotojus išleisti dar papildomus 150-200 svarų specialioms belaidėms "Epl" ausinėms.

Suprantama, kad toks pasipinigavimo būdas patiko toli gražu ne visiems "Epl" gaminių fanatams, todėl aptikę "Jutūbės" svetainėje video, kuriame siūloma savo rankomis pasidaryti lizdą įprastam ausinių kištukui, kai kurie pasekė pavyzdžiu ekrane ir vietoj brangaus žaisliuko įgijo brangų sulaužytą žaisliuką.

Video autoriai, siūlo suspauti tapšnoklį spaustuvais ir rankiniu grąžtu pragręžti iš telefono galo 3,5 milimetrų skylutę. Per kelias dienas video įrašas susilaukė daugiau nei 9 milijonų peržiūrų ir keliasdešimties tūkstančių komentarų.

Komentatoriai labiausiai mėgavosi tais nelaimėliais, kuyrie patikėjo, kad paprasčiausiai išgręžus skylę telefone, galės per ją pasijungti ausines. Kiekvienas komentatorius, kuris savo durnumo vedamas kreipdavosi patarimo "ką gi dabar daryti, nes telefonas nustojo veikti, nors viską dariau kaip parodyta", tučtuojau sulaukdavo entuziastingų atsakymų, tokių kaip: "reikia telefoną įdėti 15-ai minučių į mikrobangę", "pragręžti skylę kitoje pusėje", "įlašinti į tą skylę "Koka Kolos"", "prasigręžti dar vieną skylę sau galvoje ir jungtis ausines tiesiai į smegenis".

Peršasi liūdna išvada:

šitie žmonės, kurie pasižiūrėję pasityčiojantį iš aifonomanijos klipą ir puolę tiuninguoti savo ką tik už beprotišką kainą (nuo 530 iki 800 svarų) nusipirktų niekniekių, gyvena tarp mūsų. Šitie žmonės, kuriuos sistema užaugino idiotais, yra mūsų visuomenės dalis (ačiū Dievui, kad kol kas - labiausiai JAV ir Britanijos visuomenės). Jie visi turi savo nuomonę ir savo "pilietines teises". Ir būtent tokiais sudebilintais piliečiais manipuliuoja VALDŽIAGYVIAI ir ŠŪDELITIS, kai svetimomis rankomis daro savo nusikaltimus prieš žmoniją.