Socialiniai parazitai „pabėgėliais“ sutinka būti tik už 700 eurų per mėnesį

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/socialiniai... 2016-10-06 15:26:30, skaitė 2280, komentavo 0

Socialiniai parazitai „pabėgėliais“ sutinka būti tik už 700 eurų per mėnesį

Lietuvos gyventojams ne paslaptis, kad į Lietuvą yra vežami socialiniai parazitai, kurie tenori vieno – vykti į Vokietiją ir ten po mamytės Merkel skvernu vaidinti „pabėgėlius“ už 700 eurų per mėnesį, dar į Austriją ir Švediją, kur tokios pačios ar didesnės išmokos. Kitose valstybėse jie „pabėgėliais“ būti nenori, jiems neapsimoka. Rugsėjo 5 dieną apie cirką vykstantį su tais į Lietuvą atvežtais „pabėgėliais“ parašė JAV-Anglijos portalas „Breitbart.“

Breitbart rašo, kad „Migrantų šeimos iš stovyklų Graikijoje ir Turkijoje pasakoja, kad jie jaučiasi „apgauti“, kai buvo perkelti į Lietuvą, kur išmokos mažesnės, negu Vokietijoje,“ kad jiems „klaidingai buvo sudarytas įspūdis, kad Lietuva yra „A klasės“ valstybė, panaši į Švediją ir Vokietiją.“, kad „viena šeima ruošiasi paduoti skundą į SNO“ ir t.t.

Tai kaip čia yra, ponas VRM ministre Tomai Žilinskai, uolusis agitatoriau, briuselinių pasturgalių laižytojau, ir šitų „pabėgėlių“, atsiprašant, vežėjau, kodėl jūs tiems arabams, nepaaiškinote, kad 200 eurų, kuriuos mūsų valstybė jiems skiria yra daugiau negu gauna keli šimtai tūkstančių lietuvių pensininkų, dirbusių ir mokėjusių mokesčius Lietuvos valstybei po 30 ir daugiau metų, kad nei vienas sveiko proto lietuvis net neįsivaizduoja, kad dirbant nekvalifikuotą darbą Lietuvoje galima būtų išmaitinti nedirbančią žmoną ir būrį vaikų.

Lietuvos gyventojų kantrybė ne beribė, ne visi lietuviai dar pamiršo, kad yra toks pagrindinis įstatymas – Lietuvos Konstitucija, kad ji draudžia diskriminuoti piliečius pagal tautinę, rasinę, religinę priklausomybę, ir mokėti lietuviams mažesnes pensijas negu mokamos pašalpos tiems socialiniams parazitams, per klaidą atvykusiems ne į „A“, o į „Z“ klasės valstybę.

Aū… Prezidente Dalia Grybauskaite, konstitucijos garante!!! Baikite “pjauti grybą“ ir garantuokite, pagaliau, mūsų konstitucines teisę nebūti diskriminuojamais savo valstybėje!

Šauksmas