Durniai, debilai, šliundros ir kiaunės – neikite balsuoti

Autorius: Artūras Račas Šaltinis: http://racas.lt/sliundros-neik... 2016-10-06 15:42:54, skaitė 4367, komentavo 0

Durniai, debilai, šliundros ir kiaunės – neikite balsuoti

„Yra milijonas priežasčių sekmadienį neiti į rinkimus. Jūs tai žinote. Taip gerai žinote, vargeliai jūs mano, kad net man išaiškinote, ir aš išmokau ne blogiau už jus, ir dabar jums pavardinsiu.“

Taip, taip – tai citata iš skaitomiausio Lietuvos rašytojo A. Užkalnio agitacinio teksto krūtų portale, kuriame jis ragina imti pavyzdį iš jo, būti pilietiškais ir eiti balsuoti. 

Bet jūs to durniaus Užkalnio neklausykite. Klausykite manęs, jūs durniai, denilai, kiaunės ir šliundros. Ir dar čikenfaktoriai, urodai, vatnikai, daunai. Aš jums pasakysiu visą tiesą, kodėl balsuoti nereikia.

Jums tą tiesą jau sakė Volodia. Tas, kuris laučius. Tai aš jam pritariu. Pritariu, kad esate dvasios ir proto ubagai, kvailiai, kurie nieko apie nieką neišmano. Nes turtingas yra tik Volodia. Ir jis viską išmano. Pritariu Volodiai, kad balsavimas tai jokia demokratija ir joks pilietiškumo pasireiškimas. Tik durniai eina balsuoti.O jūs gi nenorite būti durniais, ar ne?

Pritariu Volodiai, kad net jei jūs, dvasios ir proto ubagai ateisite balsuoti, vis tiek niekas nepasikeis. Nes jau viskas nuspręsta. Volodia nusprendė. Ir dar jo draugai. Ne Volodia ir jo draugai elitas, o elitas žino, ko durniams ir šliundroms reikia.

Kad balsuoti nereikia jums sakė ir Nida. Ta, kuri Vasiliauskaitė. Bet ji nesusijusi su Lietuvos banku ir jo vadovu Vitu. Tai Nida teisi kaip ir Volodia: viskas jau nuspręsta iš anksto. Nida ne visai elitas, ji nesprendė, bet ji filosofė, todėl žino. Ne taip kaip jūs durniai. Pritariu Nidai, kad viskas iš anksto surežisuota ir kad padorių žmonių tarp politikų nebūna. Nes visi vagiai. Kaip lansdbergiai.

Pritariu Nidai, kad geriausiai būtų, jei iš viso rinkimų nebūtų. Seimą galėtų paskirti D.Grybauskaitė ir A.Tapinas. Dalia – pagal sąrašus, o Andrius – vienmandatėse apygardose. Taip būtų protinga, nes jūs, tai yra debilai ir kiaunės vis tiek nieko nesuprantate.

Todėl neikite balsuoti, nes aš visiškai pritariu žinomam humoristui Pauliu. Kuris Ambrazevičius, bet ne tas, kuris vadovavo Laikinajai vyriausybei, kuri padėjo naciams žydus naikinti. Tai Paulius neatsakingas už Holokaustą, jis atsakingas už reitingus televizijoje. Tai aš jam pritariu, kad tie visi PVM, GPM, Sodros, šmodros, algos yra šūdo krūva. Be to, jūs gi durniai ir vis tiek nieko apie tai nesuprantate.

Ir dar, kaip sako tas pats Paulius, ko jums eiti balsuoti – jūs gi kiaušių vis tiek neturite. Esate bobos. O bobos nebalsuoja. Tik vyrai. Tikri vyrai.

Pritariu ir žinomam visų galų apžvalgininkui Rčardui. Kuris yra Savukynas, bet ne tas, kuris gauna algą iš Siauro. pritariu Ričardui, kuris save vadina žiurke. Teisingai vadina, nes jo tekstai dažniausiai yra labai žiurkiški. Tai jis sako, kad Lietuvoje balsuoja tuirntys alternatyvų intelektą. Tai yra, durniai. Todėl, suprantate, urodai, jei eisite balsuoti, tai ir jūs būsite durniai. Nors koks skirtumas, jau ir taip esate durniai. Ir dar debilai. Ir čikenfaktoriai.

Todėl aš pritariu Ričardui. Tam, kuris žiurkė, nes jis labai teisingai sako, kad Lietuvoje yra tik trys partijos, už kurias galima balsuoti. Nors ne, penkios. Tai – LSDP, TS-LKD, LS, TS-LKD ir LS. Ir dar dvi – TS-LKD ir LS. Aš pritariu ir Romui iš kaimo, kuris sako, kad LS yra skaidriausia ir sąžiningiausia Lietuvos partija. Čia, jei jūs durniai, nesuprantate, ta partija, kurios vadovu ilgai buvo E.Masiulis, o trumpai – A.Guoga.

Tai aš pritariu Ričardui. Ta prasme žiurkei, kad jeigu jūs nueitumėte balsuoti, jūs gi nežinotumėte, kurią partiją iš aukščiau išvardytų septynių reikia žymėti balsavimo biuleteniuose. Ir kaip jūs galite žinoti, jei esate durniai ir runkeliai. Tik elitas tai žino. O jums galva nuo tų partijų pavadinimų susisuks ir nukris.

Nes jūs gi debilai ir nežinote, kad vienos partijos yra geros, o kitos blogos. A.Tapinas tai žino, kurios geros ir kurios blogos, todėl jis gali eiti balsuoti. O jūs nežinote, todėl jums, urodai, nėra ko į rinkimus vaikščioti. Bus kas ir be jūsų eina, runkeliai.

Aš jums dar kartą sakau – dabar jau nuo savęs. Neikite, blin balsuoti. Pamirškite tuos rinkimus ir tas visas šūdo krūvas iš PVM, GPM, sodros, šmodros ir pan. Tai ne jums. Jums svarbiausia mokėti mokesčius ir tyliai sėdėti. Yra kas supranta ir GPM, ir PVM ir viešuosius pirkimus ir ES paramą. Gerai supranta. Ir žino, ką daryti Nes jie ne durniai.

Sekmadienį sėdėkite namuose. Niekur neikite. Nes jūs durniai, debilai, kiaunės ir šliundros. Tokiems iš viso reikėtų uždrausti balsuoti. Gal Dalia ir Andrius (tas, kuris Tapinas)  uždraus kada nors. Nes jie protingi. O jūs durniai.

Žinote, kas gali būti, jei jūs, vatnikai, sugalvosite eiti balsuoti?

Taigi galite išrinkti ne tuos.

O tada žinote, kas bus? P…c. Šakės, kalbant lietuviškai. Visiškas pravalas. Visa agitacija velniop, visas feisbukas nusidažo juoda spalva ir parašo je suis Seimas. Su gedulo juosta dešiniajame viršutiniame kampe.

Jūs ką, šliundros ir durniai, šito norite. Tokio likimo Lietuvai linkite? Netikiu, kad jūs tokie urodai.

Todėl sėdėkite namuose, tylėkite ir žiūrėkite televizorių. Ten parodys, kas laimėjo. Be jūsų dalyvavimo.

Supratot? Žiūrėkit, kad nereikėtų kartoti.