Nepyk, Zenka, kad aš neisiu į tavo balių, nes nuo tavo rengiamų vaišių man suka vidurius ir vimdo

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.ru/20... 2016-10-08 07:56:09, skaitė 2986, komentavo 0

Nepyk, Zenka, kad aš neisiu į tavo balių, nes nuo tavo rengiamų vaišių man suka vidurius ir vimdo

Nepyk, Vaigauskai, kad aš neisiu į tavo balių, nes nuo tavo rengiamų vaišių man suka vidurius ir vimdo

Prezidentė palinkėjo, kad naujas Seimas „mažiau vogtų“. Kitais žodžiais: „Aš valgysiu Vaigausko mėšlą, bet norėčiau, kad jis mažiau smirdėtų.“

Na, o aš skaitau spaudą, seku ką rašo dori žmonės, ne tie, žinoma, kur valdžiai tarp kojų gyvena. O tie, dar sąžinės nepardavę, ir rašo, ir pareiškimus į teismą nešą, kad, jų nuomone, ponas Vaigauskas nesąžiningai tuos rinkimus rengia, kad tie rinkimai galimai nuolatos falsifikuojami.

Aš, žinote, esu tos nuomonės, kad Vaigauskas nesąžiningai mums tą balių organizuoja. Aš matau nuolatos tą patį rezultatą, kaip ir Prezidentė, kad vagys į seimą nuolatos pakliūna, tie patys vagys jau 25 metus iš eilės. Negali juk taip būti, kad 2 ar 1,5 milijono lietuvių, didžioji dalis kurių tą Seimą nuo rusų tankų gynė, norėtų, kad jame sėdėtų vagys. Negali to būti!

Aš ne Šerlokas Holmsas, bet man užtenka proto teigti, kad čia kažkas negerai, kažkas nedoro.

Dar labiau tokį įtarimą man sustiprino sufalsifikuoti Prezidento rinkimai Austrijoje, kurie parodė, kad ir Europos Sąjungoje gyvas marksistų principas: „nesvarbu kaip balsuoja, svarbu kas skaičiuoja“.

Todėl, įvertinęs visą tai, aš ir noriu pasakyti:

Nenoriu aš tų vaigauskinių vaišių, kur kotletai iš musių, kur gėrimai – skiestas kaukolinis, aš palauksiu, kol iškuops šitą virėją iš rinkimų virtuvės, o tada eisiu į Seimo rinkimus ramia sąžine.

Man pakanka šito melo ir apgaulės. Aš bent būsiu ramus, kad prie šito nusikaltimo aš neprisidėjau.