Paskutinis perspėjimas einantiems prie balsavimo URNŲ - nebūk DURNAS!

Autorius: Dmitrijus Glazkovas Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2016-10-08 12:44:58, skaitė 4595, komentavo 0

Paskutinis perspėjimas einantiems prie balsavimo URNŲ - nebūk DURNAS!


Ideali dvipartinė politinė sistema, kuri išgelbės Lietuvą ir pagaliau mes gyvensime KAIP AMERIKOJE!

Gerbiami draugai, Zenonas Vaigauskas ragina neagituoti UŽ bet kokius kandidatus paskutinę dieną prieš rinkimus, nes taip reikalauja rinkimų įstatymas...

Todėl paskutinį kartą noriu perspėti visus sveiko proto žmones - jokiu būdu NEBALSUOTI už Paulauskininkų gaują pavadinimu "Lietuvos liaudies partija"... nes, neduok Dieve, JEIGU šitie itin nelojalūs Lietuvos elito pasirinktam kursui sukurti Lietuvoje TIKRĄ VAKARIETIŠKĄ DEMOKRATIJĄ, perimant VISAS VAKARIETIŠKAS VERTYBES, asmenys UŽGROBS DAUGUMĄ SEIME... tuomet:

1. UŽDRAUS visiems laisvėms Lietuvos piliečiams LAISVAI ir VIEŠAI demonstruoti savo HOMOSEKSUALUMĄ. Ir tokiu būdu sustabdys VISUOMENĖS PAŽANGĄ.

2. NELEIS priimti ekonominių migrantų iš Afrikos ir Azijos, ir tokiu būdu pakenks mūsų garbiems verslininkams sutaupyti ant darbo jėgos, nes Lietuvių runkeliai už savo paslaugas nori gauti per daug.

3. Nors Jos ekscelencija prezidentė Dalia Gribauskaitė per išankstinę balsavimo dieną ragino VOGTI ... bet mažiau - tai šitie IŠSIGIMĖLIAI gali VISAI UŽDRAUSTI VOGTI. Ką tada darys mūsų ELITAS - kaip gyvens iš vieno atlyginimo ... :( ?

4. Užgrobus daugumą vietų Seime, šita gauja anuliuos visus KONTRAKTUS dėl MODERNIAUSIOS KARINĖS TECHNIKOS įsigijimo ... kuo tuomet ginsime Lietuvą nuo KRUVINO OKUPANTO RUSO ... auksiniais šaukštais ir šakutėmis ?

5. Ir galų gale, o Dieve, jie padarys VISKĄ, kad subyrėtų EUROPOS SĄJUNGA... į kurią taip sunku buvo įstoti Lietuvai - teko net pažeisti REFERENDUMO ĮSTATYMĄ, paaukojus daugybę Lietuvos ŪKIO ŠAKŲ, atsisakius net SAVO PINIGŲ, ir SAVO ĮSTATYMŲ viršenybės.

Tuomet iš viso bus sugriautas Lietuvos ELITO EGZISTENCIJOS PAGRINDAS ...
... ir LIETUVĄ VĖL UŽGROBS KRUVINAS OKUPANTAS BARBARAS RUSAS.