Ir Lietuvoje prasideda? Rukloje 30 šviežiai užvežtų migrantų veržėsi į miestą keršyti vietiniams už jų moterų įžeidimą

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2016-10-20 08:15:01, skaitė 3226, komentavo 0

Ir Lietuvoje prasideda? Rukloje 30 šviežiai užvežtų migrantų veržėsi į miestą keršyti vietiniams už jų moterų įžeidimą

Rukloje 30 šviežiai užvežtų migrantų veržėsi į miestą keršyti vietiniams už jų moterų įžeidimą

Panašu, kad naujienos iš paryžių, kalė ir kitokių molenbekų greit taps ir Lietuvos naujienomis. Tik spėjo paklusnusis VRM ministras atboginti į šalį vos 100 „pabėgėlių“ pagal Europos Komisijos primestą kvotą, kaip prasidėjo neramumai, bruzdėjimas ir kilo smurto prieš vietos gyventojus grėsmė.

Vakar vakare net keliolika policijos mašinų sulėkė į Ruklos pabėgėlių centrą malšinti, kaip buvo pranešta, masinių muštynių.

Po to paaiškėjo, kad masinių muštynių nebuvo – buvo tik pabėgėlių gaujos bandymas organizuoti „baudžiamąją akciją“ Ruklos gyventojams už neva nepagarbų vietos chuliganėlių elgesį su pabėgėlių moterimis parduotuvėje.

Policininkams visgi pavyko užkirsti kelią jau susiruošusiai į miestą 30 „keršytojų“ gaujai ir įkalbėti juos pasilikti centre.

Po to, kai policininkų valdžia vos ne ant Korano prisiekė „pabėgėliams“, kad du chuliganėliai, užkabinę moteris parduotuvėje, bus surasti ir žiauriai nubausti, šių lyderiai susimylėjo ir nutarė kol kas nerengti baudžiamosios „keršto akcijos“ Ruklos gyventojams.

Kitu atveju baisu net įsivaizduoti, ką ramiame lietuviškame miestelyje gali pridaryti netikėtai įsiveržusi kelių dešimčių įsiutusių Artimųjų Rytų gyventojų su atitinkamomis kultūrinėmis nuostatomis, minia.

Nesunku nuspėti, jog chuliganėlių, kurie kabinėjosi prie tų moterėlių prie parduotuvės, seniai ir pėdos ataušo. Todėl didžiausia tikimybė, kad pabėgėlių „keršto akcijos“ aukomis būtų tapę niekuo dėti praeiviai iš vyriškos lyties Ruklos gyventojų tarpo.

Ačiū Dievui, šį kartą policija suspėjo ir laiku pastojo kelią miestan susiruošusių keršytojų gaujai.

Bet ar ilgai taip bus? Juk tų „pabėgėlių“ ten kol kas vos šimtas.

O kas juos sustabdys, kai jų bus žadėtas tūkstantis ir į „baudžiamąją akciją“ prieš Lietuvos gyventojus išsiruoš kokie penki-šeši šimtai apsiginklavusiu peiliais ir kuokomis iš karo zonos atvykusių „pabėgėlių“? Ar užteks tam policijos pajėgų?

Juk jau dabar matome, kad supratimo apie tai, jog dėl užgauliojimo gatvėje ar priekabiavimo prie moterų dera kreiptis į teisėsaugą su pareiškimu, o ne organizuoti ginkluotas gaujas vietos gyventojų ir atsitiktinių praeivių „masinio baudimo akcijas“ jie neturi.

Skubos tvarka siųskite pas juos A.Rudomanskį, Marką Adamą Haroldą ir visą Lietuvos Gėjų Lygos aktyvą, idant paaiškintu jų taip lauktiems „pabėgėliams“ – kaip dera gyventi civilizuotoje vakarietiškoje šalyje!