Visa Tiesa apie Gabrielių!

Autorius: Tikroji Kairė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2016-10-21 11:03:54, skaitė 70155, komentavo 33

Visa Tiesa apie Gabrielių!


Nuolatos moterų apsuptyje, o pagrindinė - visada šalia

Gabrielius yra kuiliukas. Pakalbam atvirai ir paprastai – jam niežti kiaušiukus kuo greičiau padėti į aksominį seimo nario krėslą. Išoriškai to niežulio nepastebėtum – droviai perkreipta burna, tvirta kaip uola žmona šalia ir visose priešrinkiminėse nuotraukose Anūkas apkibęs kekėmis vaikų. Kiek ten jis jų turi?

Paprašėm profesionalų psichologą labai prašiusį neatskleisti jo tapatybės, paanalizuoti ką gi iš tiesų pasakoja Gabrieliaus kūno kalba, užfiksuota gausiose foto. O, brolyčiai, to mes nesitikėjome. Pasirodo, visų pirma – tai didžiulių svetimų lūkesčių, reikalavimų, jam iš šalies primestų įsipareigojimų prislėgtas, sužlugdytas jaunas vyras. Anūkas, pasak psichologo, visiškai neturi valios savarankiškai priimti sprendimus ir juos įvykdyti. Žmogus – marionetė.


Vyras ir žmona? Ne - tai sandėris tarp Anūko ir Mamytės

Prisiminkite jo biografiją – tėvas ir motina jo susilaukė labai jauni, tuo metu studentas V.V.Landsbergis paliko šeimą ir pirmą savo sūnų Gabrielių visai mažą. Jis jam rašydavo laiškus… Anūkas augo be tėvo. Senelis jo irgi nemylėjo, kadangi yra per Didelis žmogus, kad mylėtų dar kažką be savęs paties. Tikroji motina ir tėvas sukūrė darnias antras šeimas, prisigimdė krūvas mylimų ir svarbių vaikų (jų iš viso per abi šeimas net 10!). Gabrielius liko ir tebėra pilnavertės šeimos neturėjęs vyresnysis sūnus, paveldėtojas, betėvis.

Kuo kompensuoja tokias gilumines vaikystės traumas pagrindinis šalies Anūkas? Seksu. Moterimis. Jį kaip siena supa moterys, kompensuojančios naujos šeimos kūrime paskendusią tikrąją mamą. Jau 16 jį pasiguldo Austėja, 17 Gabrielius ištekėjęs, 18 išdidus pirmo sūnaus tėvas. Pirmą dešimtmetį šalia jo tvirta kaip uola, 6 metais vyresnė, žinanti ko nori ir kaip tai gauti, iš labai geros nomenklatūrininkų šeimos kilusi – Austėja.


Laiminga pora tarp lygiaverčių partnerių?

Pasak psichologo – ši santuoka jau seniai yra virtusi abipusiai pelningu komerciniu sandoriu. Ji turi vaikus ir savo klestintį verslą, jis – visas politinės raiškos galimybes ir visiškai laisvą širdį. O dabar atspėkite – kieno skreite šiuo metu šildosi Gabrieliaus širdelė, į kieno draugišką petį jis remiasi, kas šiuo metu yra jo akių šviesa, jo balandėlė, jo saldžioji Sulamita? Teisingai. Atspėjote. Monika Navickienė. Reikėtų konstatuoti, kad šiame beprotiškame pasaulyje reta sėkmė vienišai sielai sutikti tokią švelnią, pūkuotą, gerai makijažo subtilybes įvaldžiusią damą. Monika neabejinga Gabrieliui.


Minioje juk galima ir užsimiršti...


O galima ir ne minioje


Paklausk nežinančio - kuri čia Landsbergienė?


Negi dar neaišku?

Tik neprisikurkite mintyse, mielieji skaitytojai ko nereikia. 21 amžiaus žmones užveža, malonumą teikia savo menkystės kompensavimas valdžia. O jei turi šalia tavimi besąlygiškai tikinčias ir besąlygiškai tave remiančias moteris – dėl jų gali padaryti viską. Visų pirma – suklastoti tiesą. Visą savaitę į tautą tvino iš delfi.lt plūstančios paplavos adresuotos Monikos Navickienės konkurentui rinkiminėje Naujosios Vilnios apygardoje.

Mylimas Gabrielius visų pirma dėl jos nusisamdė geriausią reklamos agentūrą iš pagrindų sutvarkiusią jo ankstesnį kūlverstukišką įvaizdį. Šiuo metu feisbukuose Anūkas su Tauta bendrauja tokiu atsipalaidavusiu, prikolnu „savo bičo“ stiliuku. Tas užkalniškas, šustras bendravimo stiliukas prasimuša visur.


Kūlverstukas ir jo priežiūros grupė

„Vienintelės teisingos“ – konservatorių partijos strategai nusprendė, kad jų Fiurerio pasija nesunkiai įveiks Algirdą Paleckį, vienintelį išdrįsusį mesti iššūkį Sistemai ir jos 26-ius metus kuriamam istoriniam mitui „Landsbergis davė Lietuvai Laisvę“. Matyt, todėl net neieškojo Naujosios Vilnios apygardai kito partinio kandidato, bent kiek labiau susijusio su ja ir jos žmonėmis. Viską turėjo padaryti Senelio aureolė ir Anūko like ant M. Navickienės feisbukinio profilio. Meilė akla, nieko keisto, kad Gabrielius pervertino savo dabartinės sugulovės paklausą ne seksualinių, o politinių paslaugų rinkoje.


Papai? Papai! Papai...

Per pirmąjį rinkimų turą gavę antausį iš Naujosios Vilnios rinkėjų – ten M. Navickienė net ir po manipuliacijų su biuleteniais ir „netikėtai lūžtančiais“ VRK kompiuteriais, taip ir nepasivijo Algirdo Paleckio, konservatoriai į „Rytų frontą“ metė pagrindines savo juodos propagandos pajėgas: užsakyti visi kas įmanoma – pradedant Vilniaus meru Šimašiumi, SEB banko „ekspertu“ Nausėda, baigiant visuomeninės LRT žurnalistu ir kalbančia galva – E.Jakilaičiu, pasiųstu „savanoriauti“ į daugiabučių laiptines.

Tačiau Anūko užgaidų ir ambicijų tenkinimu užsiėmęs konservatorių rinkimų štabas, jausdamas kad to vistiek maža, norint perlaužti visą potarybinį Lietuvos laikotarpį konservatorių taip agresyviai niekintą ir dergtą „vatnikų“ elektoratą, kasdien šturmuoja vis naujas juodųjų rinkiminių technologijų aukštumas Lietuvoje.

Pavyzdžiui – šiuo metu VRKa net neketina svarstyti po Naujosios Vilnios rinkiminę apygardą paskleistos anoniminės Algirdą Paleckį šmeižiančios medžiagos. Neparašys apie tai ir delfi.lt, kaip ir apie tai, kad VRK pranešusius apie kriminaliniu nusikaltimu kvepiančią provokaciją visuomenininkus siunčia pas Policiją, o šioji atgal pas VRK.


Konservatorių leidinys jų nekenčiamai Novowilejkai

Kas rašoma profesionalių kopyraiterių rusų kalba sukurptame puikios tipografinės spaudos „anoniminiame“ laikraštyje – o gi vis tos pačios delfio fekalijos, bet pabaigoje galutinai apdergiami socdemai ir yra eilutė skatinantį rusakalbius apskritai boikotuoti rinkimus bei „patiems įsivesti savo tvarką“. Ir tai ne vienetinis „nekaltas pokštas“, Naujojoje Vilnioje šio konservatorių piaro agentūros perlo išplatinta apie tūkstantis egzempliorių.


Planas paprastas: jeigu negali "paimti" rinkėjo - tuomet bent jau išdurnink

Po rinkimų konservatoriai srėbs iš lovio auksiniu šaukštu. Gausiai trupinių nubyrės ir šiems reklamos, politinės propagandos virtuozams: Andriui Tapinui, Aidui Puklevičiui, Ričardui Savukynui. Tai jie ateinančius 4 metus skalbs Tautos smegenis ir formuos „viešąją nuomonę“. Jie jau užsidirbo. Viskas apmokėta iš bedugnės konservatorių piniginės.


Tata deda riebų like