Perversmo Vengrijoje 60-mečiui. Tikrasis "taikių protestuotojų" veidas

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://humus.livejournal.com/4... 2016-10-23 05:15:27, skaitė 3479, komentavo 0

Perversmo Vengrijoje 60-mečiui. Tikrasis

"Spalvotosios revoliucijos" - toli gražu ne šiuolaikiškas išradimas. Tai tas pats senas geras perversmas, tik papuoštas "taikios revoliucijos prieš kruviną režimą" aureole.

Prieš šešiasdešimt metų būtent tokį klasikinį perversmą Vakarų specialiosios tarnybos ir vietiniai Vengrijos banditai pabandė įvykdyti Vengrijos Liaudies Respublikoje sukeldami maištą Respublikos sostinėje Budapešte.

Šiandien šis nepavykęs perversmas pateikiamas kaip baltų ir pūkuotų "studentų bei taikių protestuotojų" kova "už laisvę". Plačiai tiražuojamos laimingų besišypsančių jaunų žmonių nuotraukos, masinės demonstracijos, nugriauti "nekenčiamo režimo" paminklai.

Realybėje situacija buvo kur kas proziškesnė ir "taikiais protestuotojais" ginkluoti banditai tapo tik praėjus keliems dešimtmečiams, kai buvo sunaikinti ideologiniai Vakaroidijos priešininkai.

Tikrųjų perversmo Vengrijoje nuotraukų jums neparodys liberastiniai masinio durninimo organai, tipo Delfis ar 15-minutiniai. Jie kabins makaronus apie "rusų barbarų-azijatų invaziją, siekiant užgniaužti taikų vengrų tautos protestą". Tuo tarpu įvykių seka, klostėsi tradiciškai:

Kelias dienas ištisai buvo apšaudomas tarybinio generalinio štabo pastatas. Iš viršaus nuleista direktyva buvo griežta - jokios atsakomosios ugnies. TSRS Užsienio reikalų ministerija siunčia "protesto notas" ir bando reikalą išspręsti taikiai. Keli šarvuočiai, kuriais buvo bandoma išvežti tarybinių ir vengrų karininkų šeimų narius, įsirėmė į barikadas. "Taikūs protestuotojai" užmėtė šarvuočius "Molotovo kokteiliais": tie, kas pasiliko mašinose - sudegė, o tie, kas išlipo lauk, buvo nužudyti.

Tuomet į Budapeštą įvedami Tarybinės armijos Ypatingojo korpuso daliniai, kurie sutinka organizuotą pasipriešinimą. Vėliau išsiaiškinama, kad maištą organizavo JAV rezidentai, specialiosios VFR, Austrijos ir net Jugoslavijos pajėgos. Perversmas sostinėje turėjo peraugti į pilietinį karą.

Tąkart vakaroidinio maidano hidra buvo nugalėta. Bet išgamos gavo valią pasiautėti 90-taisiais naikinant Tarybų Sąjungą.

Įsižiūrėkit į "taikių protestuotojų" veidus - jie visada vienodi, ar tai būtų fašistai deginantys gyvus žmones, ar miškiniai banditai, ar galvas pjaustantys arabai: fanatiškos skanduotės (Lands-ber-gis-Lie-tu-va!), pasitenkinimas laikant rankose žudymo įnagius ir neapykanta, neapykanta, neapykanta.

Revoliucijos - jos visos vienodos. Ir jos neįmanomos be išgamų ir skerdikų. Pagalvok gerai, ar tu - revoliucionierius?

O štai kaip Vengrijos maištas pateikiamas liberastinėje Vakarų kuriamoje mitologijoje - tiesiog, dalai lamų ir mahatmų gandžių sąskrydis: http://www.freedomfirst1956.com/