Ko mums nepapasakoja lietuvių tautos išdavikai: Numatomas tolimesnis „pabėgėlių“ vežimas į Lietuvą dar trims metams

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/ko-mums-nep... 2016-10-24 08:48:57, skaitė 2068, komentavo 0

Ko mums nepapasakoja lietuvių tautos išdavikai: Numatomas tolimesnis „pabėgėlių“ vežimas į Lietuvą dar trims metams

Bild.de papasakojo apie ES „pabėgėlių“ vežimo planus. Pranešama, kad Europos komisija numato per artimiausius tris metus importuoti į ES dar 5 milijonus „pabėgėlių“. Vengrijai ir kitoms valstybėms, kurios nepripažįsta „ES vertybių“, pasiūlyta išeiti iš ES.

Bild iš gerai informuoto šaltinio tapo žinoma apie ką buvo kalbama neeiliniame valstybių vadovų pasitarime Briuselyje praėjusį trečiadienį, ir apie ką taip šypsojosi mūsų tautos nelaimė „Magnolija”.

Pasitarimo metu buvo numatyta, kad Italijoje, Graikijoje ir Bulgarijoje bus sukurti pirminiai pabėgėlių priėmimo centrai (Hotspots), kuriuose pretendentai gauti prieglobstį bus registruojami ir patikrinama jų sveikatos būklė. Tie, kas turi teisę gauti pabėgėlio statusą, bus paskirstomi tarp ES valstybių, likę – išsiųsti ???

Kaip rašo Bild, pasitarimo metu Prancūzijos prezidentas Fransua Olandas „netiesiogiai pasiūlė“ kolegoms iš Vengrijos ir kitų Rytų Europos valstybių išeiti iš ES sudėties. Jis pasakė: „Tiems, kas nepripažįsta europinių vertybių, reikia susimąstyti, ar savo jis vietoje Europos Sąjungoje“.

Slovakijos premjeras Robertas Fico pareiškė apie ketinimą apskųsti kvalifikuota dauguma priimtą sprendimą dėl 120 tūkstančių pabėgėlių paskirstymo.

Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas pagrasino pastatyti sieną pasienyje su Chorvatija, jeigu ši nesiliaus siųsti pabėgėlius į jo valstybę, o taip pat pasiskundė, kad jo sprendimus kritikuoja ir tada, kada jis „įleidžia žmones į šalį“, ir tada, kada jis „sutinkamai su įstatymais saugos ES išorės sienas“.

Susitikime priimtas sprendimas skirti papildomas lėšas pabėgėlių problemoms spręsti: 1,8 milijardus gaus Afrika, po milijardą eurų jau žadėtų lėšų gaus Turkija ir grupė tarptautinių organizacijų, kurios faktiškai ir užsiima pabėgėlių transportavimu į Europą per Viduržemio jūrą, neįvardinta suma – Europos pasienio agentūrai Frontex. Iš viso nuo metų pradžios asignacijos šiems tikslams buvo padidintos daugiau negu dvigubai – nuo 4,5 iki 9,2 milijardų eurų.

Europos okupacijos planai vykdomi. Pranešama, kad vien šiandien į Italiją atplukdyta 2400 nelegalių migrantų afrikiečių.

Šauksmas