Skelbiama INFOTALKA 2: surasti, atpažinti ir padėti nelaimėje

Autorius: LDiena.lt Šaltinis: https://www.youtube.com/watch?... 2016-10-31 22:52:20, skaitė 5752, komentavo 0

Skelbiama INFOTALKA 2: surasti, atpažinti ir padėti nelaimėje

Per spalio pabaigoje vykusį mokslininkų-badmirių piketą prie vyriausybės, gausiame skurstančių ir elgetaujančių Tautos Žiedo atstovų būryje, be rusiškai besikeikiančio ir besistumdančio poeto-vertėjo-rašytojų sąjungos pirmininko Antano A. Jonyno, pasižymėjo ir ši kol kas nežinoma mergina.

Mes BŪTINAI turime padėti šiai didvyriškai merginai-moteriai, kuri VIENINTELĖ iš visos susirinkusios minios išdrįso TIESIAI ir ATVIRAI užsiminti, kas iš tikrųjų kaltas dėl tokios tragiškos Lietuvos mokslo padėties ir kas vykdo Lietuvos šviesuomenės ir inteligentijos GOLODOMORĄ!

Broliai ir seserys lietuviai, nepalikime nelaimėje mokslininkų-blondinių-patriotų - suraskime ir išgelbėkime juos, kol tamsiuose laboratorijų rūsiuose ir dulkėtose bibliotekų lentynų tarpueiliuose, jų nesunaikino kruvino Putino agentai!

Labai prašome, žinančius kas ji, kokioje mokslo įstaigoje ji kuria mokslą, o gal netgi turinčius jos kontaktus susisiekti su LDiena.lt redakcija - ldiena.lt@gmail.com.

Taip pat šiuo paštu galite siųsti PayPal'o perlaidas su prierašu - "Stabdyk Putino golodomorą!", kurios bus panaudotos pirkti vitaminus, maisto papildus ir lašelines su fiziologiniu skysčiu.

Iš anksto MILŽINIŠKAS AČIŪ - tik bendromis jėgomis mes sustabdysime neišvengiamą okupaciją!