Moteriškų romanų kūrėja iš Londono užkeikia lietuvių tautą - K. Sabaliauskaitė reikalauja stabdyti "senius, budulius ir nacionalizmą"

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2016-11-07 07:07:52, skaitė 2641, komentavo 0

Moteriškų romanų kūrėja iš Londono užkeikia lietuvių tautą - K. Sabaliauskaitė reikalauja stabdyti

Košerinių veido bruožų Aristokratė ir Elitarija, pabėgusi nuo Lietuvos budulių pas Anglijos rednekus - Kristina Sabaliauskaitė
Košerinių veido bruožų Aristokratė ir Elitarija, pabėgusi nuo Lietuvos budulių pas Anglijos rednekus - Kristina Sabaliauskaitė

Ar būna komiškesnis vaizdelis, nei į Dvasios Aristokratės ir Elito Pranašės vaidmenį įsijautusi namų šeimininkė su humanitarės diplomu? Moteriškų romanų kūrėja iš Londono užkeikia lietuvių tautą: "K. Sabaliauskaitė: negalime leisti „buduliams“ nubalsuoti už nacionalizmą".

Perskaičiau tekstą - ir net loštelėjau. Tokį įžūlų nepagarbos savo (?) tautai reiškimą viešojoje erdvėje nedažnai pamatysi.

Ir dar kur - mėgstančioje tituluotis "visuomenine" valdiškoje televizijoje! Jau vien antraštė ko verta. Juk iš konteksto nesunku suvokti, kad "buduliais" mieloji Kristina vadina didžiąja lietuvių tautos dalį.

Save ir savo bendraminčius pagal nutylėjimą priskirdama Elitarijams bei Dvasios Aristokratams.

Kas yra ganėtinai komiška, regint, kas iš tiesų sudaro tas apsišaukusių elitarijų gretas ir tariamų aristokratų kilmės ištakas. Vien Užkalnių dinastijos pradininkas - komunistas-revoliucionierius ko vertas! Ne kitur, matyt, yra ir užkeikimais besisvaidančios Pranašės aristokratizmo šaknys.

Taigi, naudodamasi valdiškos televizijos tribūna, vaiką auginanti ir, kaip suprantu, marias laisvo laiko turinti Londono namų šeimininkė, kruopščiai slepianti savo vyro pavardę, tiesiog užkeikia lietuvių tautą ir šaukiasi mūsų šalyje dar gyvenančių Proto ir Dvasios Brolių-Aristokratų.

Idant jie susizgribtų ir bet kokia kaina nedaleistų to, kas jau nutiko Britanijoje ir dar gali nutikti JAV - kad tautos dauguma visuotino balsavimo procedūromis nubaustu valdančiuosius ir uždėtų storą kryžių ant jų vykdomos nenaudingos ir pražūtingos tai daugumai politikos.

Kaip tai įmanoma atlikti demokratinėje, teisinėje valstybėje, turinčioje visuotinio slapto balsavimo procedūras? Teisėtai, savaime suprantama, niekaip.

Bet argi teisėtumas kada nors bent kiek rūpėjo Dvasios Aristikratams ir Elitarijams - ypač kilusiems iš įvairaus plauko komunistuojančių revoliucionierių, kuomet kalba pasisuka apie grėsmę jų interesams? Praktika rodo, kad ne.

Kitas reikalas, kad iki šiol gyvavo tradicija "daryk, bet viešai nekalbėk", kurią ir laužo desperatiškas ir moteriškai irzlus rašytojaujančios Londono namų šeimininkės interviu bendraminčiams iš valdiškos televizijos.

Tik bijau, kad mieloji Kristina kiek pavėlavo su savo užkeikimais - rinkimai taigi įvyko?

Ir žvelgiant į Tomą Tomiliną ir Daivą Šakalienę nugalėtojų gretose man sunku suprasti, kur ten londonietė įžvelgia tą baisiojo nacionalizmo grėsmę?

Na, bet gal ir tikrai ji turi pranašystės dovaną ir regi ateitį, kuri kol kas paslėpta nuo mūsų, paprastų žmogelių akių?

Duok Die, duok Die...