Vokiečiai dirbs iki mirties, kad galėtų išlaikyti milijonus socialinių parazitų

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.ru/20... 2016-11-11 05:26:27, skaitė 2797, komentavo 1

Vokiečiai dirbs iki mirties, kad galėtų išlaikyti milijonus socialinių parazitų

Angelos Merkel sukviestų imigrantų išlaikymui reikia vis daugiau lėšų. 2017 metais šios dykaduonių ordos Vokietijai kainuos 43 milijardus eurų. Kad išlaikyti šiuos nedirbančius socialinius parazitus greitai vokiečiams teks dirbti iki mirties. Apie nuolatinio pensijinio amžiaus ilginimo planus Vokietijoje pranešė DW. Lenkija nepriima pabėgėlių ir todėl ruošiasi pensijinį amžių lenkams trumpinti: moterims iki 60 metų, o vyrams iki 65.

Išrinktojo JAV prezidento Donaldo Trampo žodžiais, JAV imigrantai kainuoja per metus 13 milijardų dolerių ir tai jis skaito „nepakeliama našta“ valstybei, todėl žadėjo deportuoti visus nelegalus. Vokietijai Merkel „svečiai“ 2017 metais kainuos 43 milijardus eurų. Šie vislūs socialiniai parazitai Vokietijai yra nepakeliama našta, todėl planuojama vokiečiams nuolatos vėlintipensijinį amžių.

Spiegel pranešė, kad Vokietijos valdžia nori surišti išėjimą į pensiją su gyvenimo trukme.

Bismarko „Kartų paktas“

Valstybinis socialinis draudimas Vokietijoje atsirado 19 amžiuje valdant Otto fon Bismarkui. Pricipas paprastas: dirbantys piliečiai išlaiko pensininkus, atskaitydami fiksuotą dalį savo uždarbio į Valstybės pensijų fondą. Pinigai paskirstomi ir iš karto perduodami pensininkams. Šiuo metu atskaitymai yra 18,9%.

Neoliberali Vokietijos valdžia per visą Angelos Merkel buvimo kanclerė poste dešimtmetį kiekvienais metais į Vokietiją suveždavo šimtus tūkstančių imigrantų iš Azijos ir Afrikos, o 2015 metais ši sionistė atvėrė Europos Sąjungos sienas milijonams nelegalių imigrantų.

Visuomenės klaidinimo tikslu jie vadinami „pabėgėliais“

Šios ordos socialinių parazitų yra ES valdančių liberalų-globalistų vežamos dviem tiklais: sunaikinti nacionalines valstybes ir skaldyti visuomenę.

Rinkimai JAV parodė, kad transnacionalinio bankinio kapitalo statytinės Hilari Klinton elektoratas kaip tik ir buvo negrai, lotinosai, homoseksualistai ir narkomanai, tai yra visas tas rezervas, kuris globalistų sumanymu ir lems jų ateities pergales ES rinkimuose. JAV rinkėjai laiku perkando, koks blogis Amerikai yra globalistė Klinton.

Kad į Europą vežami neva „pabėgėliai“ yra bjaurus globalistų melas. Faktai rodo visai ką kitą. Europos Komisijos pirmininkas Žanas Klodas Junkeris nesenai pasakė, kad šie, taip vadinami „pabėgėliai“, atsisako, kad juos paskirstytų į visas ES valstybes, o nori vykti tiktai į Vokietiją, kur Merkel valdžia vokiečių sąskaita šiems ekonominiams migrantams ir socialiniams parazitams sukūrė šiltnamio sąlygas.

Ar dar reikia kokių nors kitų įrodymų, kad šių žmonių tikslas yra socialinis parazitizmas?

Vokiečiai dirbs iki mirties, o lenkai ilsėsis

Dabartiniu metu pensijinis amžius Vokietijoje yra 65 metai ir penki mėnesiai, ir iki 2029 metų turėtų pasiekti 67 metus. Pensijinio amžiaus ilginimą Vokietijoje numatoma svarstyti dar iki Naujųjų metų.

2012 metais Lenkijos tuometinio premjeroDonaldo Tusko vyriausybė padidino pensijinį amžių iki 67 metų (2020 metais vyrams ir 2040 – moterims). Pagal tuo metu patvirtintą planą, kas keturi mėnesiai pensijinis amžius Lenkijoje didinamas vienu mėnesiu.

Dabartinė Lenkijos valdžia nori sugrąžinti normas, galiojusias iki 2012 metų: 60 metų moterims ir 65 metai vyrams.

Lenkijos valdžia gali būti geru pavyzdžiu bestuburei ir apsivogusiai mūsų valdžiai, kuri nesugeba nieko daugiau, kaip jų nuskurdintai ir apvogtai tautai prieš Kalėdas pilstyti „Maltiečių sriubą“.

Lenkai ne tik trumpina pensijinį amžių, remia šeimas, bet nuo 2017 metų lenkų minimalus uždarbis bus 2000 zlotų (455 eurai pagal kursą), nepaisant to, kad Lenkijos BVP tenkantis vienam žmogui yra net kiek mažesnis negu Lietuvoje.

Lenkija neįsileidžia socialinių parazitų-pabėgėlių, todėl jos gerai funkcionuojanti socialinė rūpybos sistema gali sau leisti trumpinti pensijinį amžių. Tuo tarpu Vokietijoje viskas atvirkščiai, ten dar Bismarko sukurtą sistemą baigia naikinti Merkel fašistuojantys liberalai-globalistai, todėl visą jos destruktyvios politikos naštą norima perkelti ant etninių vokiečių pečių.

Trampas – Merkel imigracijos politikos kritikas

Išrinktasis JAV prezidentas Donaldas Trampas dar šių metų vasario mėnesį yra griežtai sukritikavęs Merkel vykdomą imigracijos politiką. Reuter tuomet pranešė, kad Trampas pavadino neteisingu tai, kad Vokietija priima šimtus tūkstančių migrantų, ir pasakė, kad pabėgėlių krizė gali išprovokuoti Europoje revoliuciją ir net Europos žlugimą.

Manau, kad Angela Merkel padarė tragišką klaidą su migrantais“, - pasakė Donaldas Trampas Prancūzijos savaitraščiui "Valeurs Actuelles".