Agentų kovos: Kol JAV Kukluksklanas medžioja negrus, Lietuvoje ir Angoloje MI5 ir MOSSAD laiko frontą

Autorius: Audrius Bačiulis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2016-11-20 14:14:12, skaitė 4189, komentavo 1

Agentų kovos: Kol JAV Kukluksklanas medžioja negrus, Lietuvoje ir Angoloje MI5 ir MOSSAD laiko frontą


Kaitri Angolos saulė ir šaltas belgiškas alus - Rojus žemėje

Tai ką leftistinės lervos, springstate Klintoniniais skrepliais?

O kaip leftistiniai šimašoidai nesprings, kaip Donald Tramp atėjimas sumaišė visas kortas. Užsilenks finansavimai, ne tik Konservatoriams Britanijoje, bet ir dešiniojo Lietuvos tvartelio portalėliams.

Sugrįžtantis amerikiečių nacionalizmas jau duoda vaisių. Kuklusklano baltaodžių nacionalistų būriai jau pradėjo skersti juodaodžius pačiuose Detroito ir Naujojo Orleano priemiesčiuose. Žiniasklaida tyli, o negrai, kad ir kaip priešinasi yra nepajėgūs pasipriešinti koviniams baltaodžių kovotojų būriams, juolab, kad juos tylomis lemia,ir patys meksikonai. Meksikiečių situacija JAV demografijoje irgi aktuali, nes Meksikiečiai nekenčia negrų, o baltaodžiai nemėgsta meksikiečių,nes meksikonai devalvuoja amerikiečių pragyvenimo lygį. Čia feisbuke Valinskiokas jaunesnysis bandė man patyrusiam apžvalgininkui aiškinti, kad leftistinis liberalizmas yra visuotinis gėris. Aš jį pasiunčiau į Peru, nes jeigu ne tėvas, tai apskritai būčiau jį užbaninęs, kad nekvaršintų man galvos.


Gaila, kad šitie vaikučiai - ne amerikiečiai, būtų linksma...

Visgi mane neramina vienos Lietuvaitės, kurį laiką dirbusios Hillary Clinton patarėja, Baltijos šalių klausimais Mildos Dargužaitės veikla. Reikia žinoti ir tokį faktą , kad Mildos Dargužaitės gyvenimo draugas ilgą laiką dirbo Jungtinės Karalystės diplomatu Etiopijoje, o pastaruoju metu buvo perkeltas į Vilnių darbuotis su LGTB gėjų ir seksualinių mažumų teisėmis, ir beje šis žmogus yra Vilniaus tarybos narys.

Taip, tai Mark Splinter, dar žinomas kaip Mark Adam Harold, vadovaujantis reklamos agentūrai Mushroom Agency. Realiai ši agentūra Jungtinės Karalystės slaptosios tarnybos MI5 priedanga, sekti Lietuvos politinius įvykius ir šios agentūros infiltruoti žmonės užima aukštas pareigas pradedant VRM, baigiant Regitra.


Pirminė agento užduotis - įsitrinti ir susikurti "saviako" įvaizdį

Vienas iš šios tarnybos agentų yra ir Andrius Užkalnis kurio pagrindinis uždavinys vykdyti propagandą prieš Rusiją ir Baltarusiją, ir prieš prorusiškus Lietuvos politikus ir žurnalistus. Ne šiaip Užkalnis buvo apmokintas BBC aukštojo špionažo metodikos. Nežinantiems priminsiu ir faktus, kad Andrių Užkalnį apmokino MOSAD agentūros profesionalai.

Pikantiška istorija yra ir tame , kad su Andriumi Užkalniu susipažinau Angoloje dar 1991 metais, kuomet Angolos nacionalinio išsivadavimo judėjimo UNITA lyderio John Sawimbi kvietimu keturis mėnesius dirbau kariniu instruktoriumi, ir apmokiau Angolos spec tarnybų kariškius žvalgybos paslapčių ir metodikos.


Mano parengti koviniai Sawimbi ciūcikai

Angoloje buvau dažnas svečias, kadangi dar 1975 metais su Sovietų Sąjungos kariniais ekspertais dalyvavau kariniame konflikte prieš Kubos leftistinę intervenciją. Nežinantiems priminsiu, kad 1975 metais Kubos leftistinės Fidelio Kastro vadovaujamos karinės chuntos kariai įsiveržė į Angolą, ir įvyko karinis konfliktas prieš mūsų, Pietų Afrikos ir tuometinio Zairo (dabartinis Kongas ) remiamas pajėgas. Nors Kubos pajėgos pasitraukė iš Angolos tik 1991 metais, ir man lankantis maištaujančioje ir nuo Angolos atskilusioje Kabindos provincijoje, ir susitikus su tuometiniu Zairo prezidentu Mobutu Sese Seko, buvau nustebintas, kaip jis savo patarėju ekonomikos klausimais pristatė tuomet vos 20 metį perkopusį Andrių Užkalnį, ir jo tuometinę pavaduotoją Mildą Dargužaitę.


Milda Dargužaitė...


...ir jos bosas Mobutu Sese Seko

Milda Dargužaitė vėliau kaip reikiant pralenkė savo buvusį vadovą ir grįžusi į Jungtines Amerikos Valstijas įsidarbino Goldman Sachs banke, o vėliau vystė investicinius projektus Lietuvoje, ir susikirtus jos ir tuometinio Lietuvos prezidento Rolando Pakso interesams pasitraukė ir gryžo į JAV tęsti savo jau kaip politikės karjerą.

Visgi tiek Milda Dargužaitė tiek Andrius Užkalnis, jau praeitis. Pradedu įžvelgti Klintoninės šunaujos intervenciją hipsterinio jaunimėlio pagalba. Arūno Valinsko sūnus jaunasis Valinskiukas, jau pradėjo aktyviai platinti vahabistinę Klintoninę propagandą.

Valinskiukas yra grėsmė Lietuvos nacionaliniui saugumui,ir mūsų specialiosios tarnybos ir kontražvalgybininkai privalo atlikti detalų tyrimą, išsiaiškinant, kokią funkciją liberastai Šimašoidai patikėjo Arūno Valinsko sūnui.