Tranai šeimomis sulindę į savivaldybes - štai kas naikina Lietuvą!

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/silvi... 2016-11-29 10:10:05, skaitė 5525, komentavo 0

Tranai šeimomis sulindę į savivaldybes - štai kas naikina Lietuvą!


Jeigu bitės laiku neišmeta iš avilio tranų - galiausiai visas avilys miršta iš bado

Daugelio nomenklatūrininkų atžalos, ir visokie spuoguoti hipsteriai geriantys už tėvų pinigus "Coffe Inn" stebisi: O ko žmonės palieka Lietuvą? Jug čia viskas taip puiku!

Praeitam poste rašiau apie nedeakvačią panelę, kuri nežino ką apskritai gyvenime daro, ir normaliam sveikam žmogui iškart pasimatė, kad ši be konkurso įdarbinta Kauno miesto savivaldybės Aplinkos apsaugos skyriaus vedėja Laima Griauslytė mokyklą baigė pagal spec poreikių programą. 

Šį kartą mano straipsnis apie visą šeimyną, kaip tranai sulindusią į Kauno administracijos savivaldybę. Gerbiamam Viktoras Pranckietis tapus seimo pirmininku, atsilaisvino jūsų užimamas postas, ir į jį atsisėdo skandalistų skandalistas, Kauno Savivaldybės tranų tranas Kazimieras Nausėda. 

Kazimieras Nausėda būdamas Kauno tarybos nariu, prieš penkis metus be konkurso į vyr specialisto postą Kauno savivaldybės administracijoje buvo įkišęs sūnelį Vytautą Nausėdą. Iš abituriento įšokęs tiesiai į vyr. specialisto pareigas Vytautas Nausėda Kaune pagarsėjo, kai vyriausiojo specialisto pareigas Miesto tvarkymo skyriuje gavo turėdamas vos vidurinį išsilavinimą. Jis buvo įdarbintas po to, kai jo tėvas Kazimieras Nausėda tapo miesto tarybos nariu.Tėvukas taip pat be konkurso į Kauno Aplinkos apsaugos skyrių spėjo įkišti ir savo dukrą Agnę Mikelionienę, kuri iki šiol ten ir dirba, o sūnus Vytautas po laidos KAKADU skandalingo žurnalistinio tyrimo buvo išpirdolintas, nes paaiškėjo, kad jis toje savivaldybėje nieko neveikė, tik kavą gėrė ir internete čatino, su sodiečiais nesiskaitė, neatsakinėdavo į skundus, žodžiu tinginiavo, ir buvo išpirdolintas. 

Tiesa, alga vyr. specialisto, į šias pareigas įšokusio tiesiai iš dvyliktoko suolo buvo 2000 litų į rankas. 2012 metais šis ciucikas, uždirbo daugiau nei dešimtmečiais šitą darbą dirbančios profesionalios to ciuciko pavaldinės. 

Valstiečių partijos atstovo Kazimiero Nausėdos veiklą įdarbinant gimines savivaldybėje pernai svarstė miesto tarybos Etikos komisija, tačiau nutarė, kad tai – ne jų kompetencija, ir skundą užmiršo.

"Kauno diena" viename savo straipsnyje buvo aprašiusi ir akivaizdų faktą, kad dirbdamas Kauno miesto taryboje Kazimieras Nausėda buvo pelnęs politinio perėjūno vardą – per vieną kadenciją spėjo pakeisti tris miesto tarybos frakcijas. Į tarybą išrinktas K.Nausėda 2011 m. prisijungė prie valdančiajai daugumai priklausiusios partijos "Jaunoji Lietuva" frakcijos, tačiau kitais metais ją iškeitė į Liberalų ir centro sąjungos frakciją, iš kurios dar po metų perbėgo į frakciją "Dirbam Kaunui", kurią taip pat netrukus paliko. Tuomet taryboje neoficialiai kalbėta, kad K.Nausėda pardavė balsą – palaikė tuometį miesto merą Andrių Kupčinską, kai jam buvo teikiama interpeliacija. Už tokį solidarumą K.Nausėdai buvo skirtos vicemero pareigos, kuriomis jis džiaugėsi neilgai – po pusmečio baigėsi savivaldybės tarybos kadencija.

Kazimiero Nausėdos politiko pavardė ne kartą skambėjo šešėlį jam metusiose istorijose. 2011 m. Kauno merui ūkininkai apskundė tarybos narį K.Nausėdą, kuris, anot skundo autorių, gindamas be leidimų prekiavusią dukrą grasino uždaryti visus turgelius. K. Nausėdos pavardė buvo minima ir mįslingoje kriminalinėje istorijoje, kai jo automobilyje mirė bulves prie prekybos centro pardavinėjęs žmogus – kaip įtariama, talkininkavęs žemės ūkio veikla užsiimančiam K.Nausėdai.

Jo dukra Agnė Mikelionienė iš bulvių pardavėjos turgelyje įšoko tiesiai į Kauno Aplinkos apsaugos skyrių į vyr specialistės pareigas. O tos Agnės Mikeliolienės laikina viršininkė tai ta pati, mano vakarykščiame straipsnyje aprašyta nedeakvati per pažintis be konkurso įtrinta panelė Laima Griauslytė. 

Dirbdamas miesto taryboje, Kazimieras Nausėda savivaldybės administracijoje buvo įdarbinęs sūnų ir dukrą. Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiuoju specialistu dirbęs sūnus Vytautas Nausėda pagarsėjo nemandagiu elgesiu su kauniečiais. Negana to šis korumpuotas politinis perėjūnas Kazimieras Nausėda artimiausiame Kauno tarybos posėdyje eilinį kartą prisieks dirbti Kauno miesto labui.

Gerb. Seimo Pirmininke Viktorai Pranckieti, kodėl Kazimieras Nausėda apskritai yra Valstiečių partijoje? Kur žiūri Kauno administracijos direktorius, jo pavaduotojas Remigijus Skilandis?
 
Pabrėšiu:

Visi minimi personažai yra KONSERVATORIŲ aplinkos žmonės. Ir tai įrodymas, kaip baisiai KONSERVATORIAUS buvusio mero Kupčinsko valdoma Kauno valdžia nustekeno visų taip mylimą Kauną. Ar ir vėl bus. Nieko nemačiau, nieko negirdėjau! 

Kur žiūri Matijošaitis?