Vokietijoje jau veikia šariatas

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/vokietijoje... 2016-12-04 11:15:08, skaitė 2135, komentavo 0

Vokietijoje jau veikia šariatas

Apie tai praneša Lietuvos Liaudies partija savo tinklalapyje http://www.liaudiespartija.lt/vokietija-paklusta-sariato-teisei/. Vokietijos teismas nutarė, kad septyni islamistai, kurie suformavo baudėjų grupę, skirtą užtikrinti šariato įstatymų vykdymą Vupertalio gatvėse, nepažeidė Vokietijos įstatymų ir tiesiog realizavo savo teisę į žodžio laisvę.

„Politkorektiškas“ sprendimas, kuris dar gali būti apskųstas, įgalina „šariato policiją“ toliau vykdyti šariato įstatymų priežiūrą Vupertalyje. „Šariato policija“ išplatino skrajutes apie įkurtą „šariato kontroliuojamą zoną“ Vupertalyje. Musulmonai ir nemusulmonai praeiviai tose skrajutėse raginami lankyti mečetes, susilaikyti nuo alkoholio, cigarečių, narkotikų, azartinių žaidimų, muzikos, pornografijos ir prostitucijos.
Kritikai sako, kad tokia situacija, kai Vokietijos įstatymai užleidžia vietą šariatui, atspindi pavojingą islamo teisės kėsinimosi į Vokietijos teisinę sistemą tendenciją. Vis daugiau musulmonų Vokietijoje sąmoningai apeina šalies teismus ir ginčus sprendžia neoficialiuose šariato teismuose, kurie plinta visoje šalyje.

https://www.gatestoneinstitute.org/9461/germany-sharia-law