Berlyne į Kalėdų mugės vietą įskriejo sunkvežimis

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2016-12-20 08:47:09, skaitė 2420, komentavo 0

Berlyne į Kalėdų mugės vietą įskriejo sunkvežimis

Viskas, galas Mamai Merkel! Berlyne į Kalėdų mugės vietą įsirėžė sunkvežimis, žuvo ne mažiau, kaip 9, sužeista daugiau, nei 50 žmonių

Panašu, kad šiais metais Europa sulauks itin skaudžių Kalėdų. Ačiū Mamai Merkel ir jos tolerantiškiems bendraminčiams.

Pranešama apie itin skaudų teroro aktą Vokietijoje. Berlyne į tradicinę Kalėdinę mugę ties Kaiserio Wilhelmo atminimo bažnyčia įsirėžė islamisto vairuojamas sunkvežimis su lenkiškais numeriais, sutraiškęs gausybę žmonių!

Nužudęs ne mažiau, nei 9 žmones, teroristas …sėkmingai pabėgo! Vokiečių policijai bejėgiškai karpant ausimis.

Ką gi, panašu, kad rinkimų rezultatai Vokietijoje jau aiškūs ir į eilinę kadenciją kanclerio poste pretenduojančiai Mamai Merkel galima pasakyti „Sudiev“.

Į istorija ji įeis, kaip moteris, užtraukusi nelaimę savo tautai ir tik dėl ideologiškai sąlygoto kvailumo prileidusi į šalį europinių vertybių neapkenčiančių demokratijos priešų, pasiryžusių žudyti taikius europiečius net savo gyvybės sąskaita.

Nors mūsų tolerantiška spauda ir purkštauja, bet normalūs europiečiai jos nepasiilgs ir vargu ar geru žodžiu minės jos valdymo metus.

Bobelė, kurios funkcinio kvailumo pasėkoje vokiečių vyrai, moterys ir vaikai yra dešimtimis žudomi ir šimtais traiškomi savo šalyje viduryje baltos dienos Kalėdinėse mugėse, gero žodžio nėra verta. Tegul ritasi velniop!

O vokiečių tautai – nuoširdi užuojauta ir parama! Laikykitės ten, nepasiduokite!

Skaitykite daugiau