Žūstanti Europa

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/zustanti-eu... 2016-12-26 11:40:52, skaitė 2336, komentavo 0

Žūstanti Europa

Pažiūrėkite į šį laimingą veidą. Graži mergina, pats gražiausias amžius – 19 metų. Ji visiems laikams išliks šiame amžiuje. Nes jos daugiau nebėra.

Jos vardas – Marija. Marija Ladenburg. Ji buvo studentė medikė ir papildomai darbavosi savanore bendrabutyje, skirtame pabėgėliams Fraiburge.

Jos tėvas dr. Klemensas Ladenburgas dirba advokatu, darbuojasi drauge su Europos Komisijos juridiniu direktoriumi.

2016 spalio 16 mergina buvo vakarėlyje tame pačiame bendrabutyje. Maždaug 2 valandą nakties ji išėjo namo. Jos kūną rado Draizamo upėje. Policija išsiaiškino, kad merginą išprievartavo ir įmetė į vandenį.

„Jauna mergina tapo seksualinio nusikaltimo auka“ – pripažino policija.

Įtariamasis, paauglys afganas, buvo pagautas po to, kai policija aptiko jo DNR ant nosinės.

Maždaug tomis pačiomis dienomis Rusijoje, Dagestano sostinėje Machačkaloje, saugumo specpajėgos likvidavo teroristinio pogrindžio vadeivą ir keturis jo sėbrus. Rusijoje niekam net toks klausimas neiškilo, kodėl reikia islamistus būtent likviduoti. Ne areštuoti, nors galimybė pasiduoti jiems suteikiama, o fiziškai sunaikinti.

Paprasčiausiai Rusijos valdžia jau seniai suprato: užkratą reikia deginti karštą geležimi, nes priešingu atveju susidursime su tokia epidemija, kuri per trumpą laiką sunaikins ištisą valstybę. Lygiai taip pat, kaip buvo sunaikintas Afganistanas, Irakas ir Libija, o Sirija iš paskutiniųjų kaunasi su tuo užkratu, kad išgyventų.

Europos nelaimei, vietinė valdžia visiškai sąmoningai ignoruoja šią grėsmę. Ir ne šiaip ignoruoja, o rūpestingai padeda šiam užkratui išsišliaužioti po visą ES kaip galima sparčiau ir kokybiškiau.

Visi puikiai pamena, kaip neseniai buvo išteisintas „pabėgėlis“, kuris išprievartavo dešimties metų amžiaus berniuką. Puikus ir sektinas pavyzdys kitiems „pabėgėlis“, uždegta žalia šviesa – galima daryti viską, ką tik nori, Europa atleis. O jeigu neatleis, tai „bausmė“ atrodys labiau kaip paskatinimas: pora metelių puikioje šviesioje kameroje, gaunant pilną aprūpinimą iš valstybės. Televizorius, šaldytuvas, internetas…

Arba kitas atvejis, su Europos deputato atsiprašymu. Jis paprašė atleidimo iš „pabėgėlio“ po to, kai tas jį išprievartavo.

Europa žūsta. Praktiškai niekas nepastebėjo, kad klinikinė mirtis jau atėjo – tuo pačiu momentu, kai mirė moralė. Kai mirė vertybės ir tradicijos, kitados pavertusios Europą svarbiausiu konglomeratu pasaulyje, kuris pajungė sau praktiškai visą planetą. Senoji Europa buvo galinga ir turėjo nasrus, jos prisibijojo ir gerbė.

O dabar senosios Europos nebeliko. Išsisklaidė dvasia, išseko jėgos. Ir ji pradeda mokėti už savo pražuvusią moralę savo piliečių gyvybėmis – visų pirma vaikų ir moterų gyvybėmis.

Moralinė Europos mirtis – tai tik pirmas etapas ilgoje jos puvimo grandinėje. Po moralės mirties, mirė Europos smegenys, kaip jos ir visada žūsta, kai nebegauna deguonies. Vietoje to, kad sunaikintų tą užkratą, Europa puolė jį mylėti, gailėti ir globoti. Matyt, tikėdamasi, kad švelnios europietiškos rankos atmuš norą toms tamsiaodėms bakterijoms ryti pačios Europos ląsteles.

Europoje nesupranta, kad vienintelė tamsiaodžių bakterijų misija – ryti bet kurio organizmo, į kurį jos patenka, ląsteles.

Daktaras Kelmensas Ladenburgas aktyviai dirba su juridiniu Europos Komisijos direktoriumi. Komisija užsiima pabėgėlių reikalais.

Afganą paauglį išteisins. Suras šimtus priežasčių, kodėl jis jokiu būdu negalėjo pasielgti kitaip. Ir suras tas priežastis puikūs Europos advokatai.

Rusijos „advokatai“ – dar geresni. Patikimesni. Rusų „advokatai“ turi snaiperių šautuvus, šarvuočius, automatus, granatosvaidžius ir kitus Rusijos teisininkų, kontaktuojančių su atsibastėliais, atributus. Bendravimui su teroristais ir žudikais būtent tokie „advokatai“ geriausiai ir tinka.