Tikrai nugirstas pokalbis "Akropolio" gyvūnų prekių skyriuje: Kalėdų dvasia

Autorius: Raimondas Jurgaitis Šaltinis: https://www.facebook.com/raimu... 2016-12-30 22:52:24, skaitė 2614, komentavo 0

Tikrai nugirstas pokalbis


- Kvaily, tai ne "bla-bla", o "bee-bee"!

Tikrai nugirstas pokalbis "Akropolio" gyvūnų prekių skyriuje:

- Aš tai savo Čikai dar nieko Kalėdoms nenupirkau. O ką tu savo Triušikui dovanosi?

- Nu, nežinau ar jam irgi ką nors reikia dovanoti? Man tai jis nieko nedovanoja, kiek atsimenu. Gal aš jam maisto ta proga nupirksiu ir bus šventė. Tipo, supranta jis tas Kalėdas.

- Baik tu, gyvūnėliai viską supranta! Mes anksčiau Čikutei nieko nepirkdavom, tai kai visi keitėmės dovanėlėm taip gailiai inkštė, kai nieko negavo, kad pernai jau neištvėriau ir pasiunčiau vyrą tą pačią dieną ką nors jai parnešti. Viską jie žino. Ir gali net susirgti iš liūdesiuko, jei nieko negaus, kai visi dalinsis. O be to, per Kūčių naktį gyvūnai kalbasi ir todėl žino, kad Kalėdos. Ir papasakos kitiems, kokia skūpi jų šeimininkė.

- Tai, kad mano Triušikas neturi su kuo pasikalbėti, jis vienas namuose gyvūnas. Nebent su kokiu užklydusiu tarakonu, jei jie žiemą nemiega. Ir iš viso čia pasakos kažkokios.

- Taigi Biblijoj parašyta! Ar tu netiki Biblija? Gal jau musulmonė?

- Gerai jau gerai, nupirksiu.

- Bet gal geriau einam į [gyvūnų parduotuvės pavadinimas, nesumokėjęs už reklamą] ten daugiau visko yra.

---
Oba na, o jeigu aš savo Pūkei Kalėdų proga atnešiu iš tos pačios gyvūnų parduotuvės gyvą peliuką arba kokį žiurkėną ir įmesiu jai į maisto dubenėlį Kūčių naktį po dvyliktos, kai jau pasninkas baigiasi, įdomu, jie spės dar pasikalbėti prieš tai, kai išsiaiškins, kas kam yra padovanotas ir sunaudotas pagal paskirtį? O jei tas gyvūnėlis pats buvo dovana, tai čia jau bus dovanos pirkimas dovanai, ar ne?

O kas toliau? Kalėdinės dovanos naminiams augalams, nes jie irgi viską jaučia. Per televizorių sakė, kad jaučia, jūs ką netikit televizorium? O eglės lavonas šalia naminių augalų čia jiems dovana ar perspėjimas? O gal dar ką nors dovanoti savo mylimiausiems daiktams ir baldams, nes jie irgi turi savo aurą? Pavyzdžiui, minkštą pagalvėlę savo mylimiausiai kėdei, kad jai būtų patogiau mane laikyti.

O galima kažin vieną daiktą dovanoti kitam? Ar nebus tada įvesta kokia tai baudžiava daiktų pasaulyje? O jei paskui tai pagalvėlei dovanosiu užvalkalą, tai ar jis bus ir kėdės dovana?

Kiek dar neišaiškintų dalykų yra, kol neišleisti visai visi pinigai prieš Kalėdas.