Chm, na tai ką su šventėm, tipo…

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://netiesa.lt/2012-12-27/4... 2016-12-31 16:41:22, skaitė 3923, komentavo 0

Chm, na tai ką su šventėm, tipo…

Šventinis metų pabaigos įrašas.

Kalėdos, Naujieji metai mūsuose laikomi kaip ir šventėmis. Kaip ir turėčiau pasveikinti savo skaitytojus – bendraminčius bei neprietelius, dėl katrųjų aš ypač stengiuosi.

Aš gal ir pasveikinčiau jus jeigu ne viena tokia aplinkybė:

Atsakykite prašom į klausimą: KĄ MES IR DIDŽIOJI DAUGUMA ŽMONIJOS ŠVENČIAME?
Jūs galvojate, kad po poros dienų mes sutiksime naujuosius 2017-us metus?

Chm. o kasgi įvyko prieš 2017-ką metų, kad mes iki šiol ne tik kad švenčiame šią datą, bet dar ir skaičiuojame nuo jos SAVO ERĄ?

Kai kas leptels, kad mes savo eros metus skaičiuojame nuo Kristaus gimino. Leptėls ir apsilažalins – Jėzus Kristus, pasak legendos, gimė ne sausio pirmą (nuo kada skaičiuojama mūsų era), o gruodžio 24-tą, ko proga vso pasaulio žydkrikščionys eina į savo ritualinių paslaugų įstaigas ir atlikinėja visokius namudinius magijos veiksmus.

Nesigilinkim į tai, ar Jėzusiukas (kurio egistavimas faktas yra įrodytas oficiozinės istorijos priemonėmis) iš tiesų gimė būtent tą dieną – faktas vienas PAGAL LEGENDĄ, jis gimė Kūčių naktį – gruodžio 24-ą.

O kas gi nutiko sausio 1-mą?

Nekankinsiu jūsų nežinioje, geriau paskaičiuokime:

  1. gruodžio 25-ą Jėzusiukas buvo vienos dienos amžiaus,
  2. gruodžio 26-a ……………………… dviejų,
  3. gruodžio 27-a ……………………… trijų,
  4. gruodžio 28-a ……………………… keturių,
  5. gruodžio 29-a ……………………… penkių,
  6. gruodžio 30-a ……………………… šešių,
  7. gruodžio 31-a ……………………… septynių,
  8. sausio 1-ą Jėzusiukas sulaukė aštuntos dienos.

O dabar kiekvienas Išrinktosios Tautos istorijos ekspertas turi sušukti – kai naujagimis žydukas sulaukia aštuntos dienos, jo tėveliai nešasi jį į sinagogą ir ten tą žyduką apipjausto!

Apipjaustymas (neatsimenu kaip vadinasi žydiškai) – tai pati svarbiausia šventė ir įvykis žydo gyvenime, nes tik po apipjaustymo jis tampa „Die-o Išrinktosios tautos“ nariu ir gauna teisę visus likusius vadinti gojais bei elgtis su jais kaip su gyvuliais.

Taigi brangieji mano, jeigu norite, kuo širdžiausiai sveikinu jus su artėjančiu Jėzaus Kristaus apipjaustymo paminėjimu ir tą proga linkiu pamąstyti apie tai, kodėl pavergtoms Tautoms jų kolonizatoriai pakeičia kalendorių, tradicijas, primeta naują tikėjimą ir kokiu būdu tai įtakoja naujųjų vergų pasaulėžiūrą.


Taip, sunkus darbas - opiumą liaudžiai pardavinėti