"Lietuviškų" elfų šūviai sau į kojas

Autorius: Milda Bartašiūnaitė Šaltinis: https://www.facebook.com/milda... 2017-01-02 14:03:52, skaitė 6803, komentavo 4

"Žodžio laisvė" skandinavų banko portalo akimis - ištrinti šeštadalį jiems netinkančių komentarų

Monikutė vienai Lenkijos TV atskleidė, kiek tiksliai komentarų sulaukia "delfi" ir kiek jų mikliai ištrina elfų desantininkai. Minčių policija dirba atsakingai, sąžiningai bei kruopščiai.  Džiaugiuosi už juos labai.

Jie net nenutuokia, kokią gilią duobę sau patys dabar kasasi. ...net užpakalinėmis smegenelėmis nenujaučia.

"Associated Press" žurnalisto paruoštas ir lenkų televizijos nusipirktas video reportažas iš Lietuvos: "Elfy kontra trolle, czyli bitwa o internet"

---
Kuris save gerbiantis žmogus rimtai žiūrės į du artistus, kurie rimtais veidais bando įteigti, kad visuomenės protus siekia pavergti kažkokie troliai? Drįsiu priminti, kad su nematomais troliais šitie cirkininkai "kovoja" jau tris metus. Nei vienas, pabrėžiu, NEI VIENAS realus asmuo, kuris dirbtų Kremliui, gautų už tai pinigus atlikinėtų konkrečias užduotis TAIP IR NEBUVO identifikuotas ir pristatytas "į aikštę" žmonių teismui.

Sveiko proto žmogui šitie elfukai asocijuojasi su pvz. vaiduoklių arba sniego žmogaus medžiotojais. Daug bla bla bla, rankų mostigavimo, antrarūšių liudijimų, o tikro rezultato žmonės pačiupinėt negauna. Kai negauna pačiupinėt NET po trijų metų - natūraliai įsijungia ne tik kad nepasitikėjimas, bet ir savotiškas pyktis, iš serijos: kiek čia dar mus, žiūrovus, durninsit. 

Šitie pajacai šaudo sau į kojas ir dar prime time laiku. Aš net būčiau už tai, kad tokių laidų būtų kuo daugiau:

Prisiminkit save pvz. 2010-taisiais metais. Žiūrit žinias ir pasirodo interviu su antrašte: "LIETUVIŠKI ELFAI PRIEŠ RUSIŠKUS TROLIUS". Aš, asmeniškai būčiau skambimus į redakciją ir klaususi, ar vaistų nereikia?