Imigrantai Kelne vėl ruošėsi švęsti Naujuosius masiniais prievartavimais!

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2017-01-03 02:15:58, skaitė 2262, komentavo 0

Imigrantai Kelne vėl ruošėsi švęsti Naujuosius masiniais prievartavimais!

Šį kartą vokiečių policija tam sutrukdė, sulaikydama stoties prieigose net 650 Šiaurės Afrikos kilmės vyrų!

Pranešama, kad Kelno policijai didelėmis pastangomis visgi pavyko išvengti praėjusių Naujųjų metų nakties masinių prievartavimų košmaro pasikartojimo. Tai buvo pasiekta itin griežtomis priemonėmis.

Atsžvelgiant į tai, kad prieš metus absoliuti dauguma prievartautojų buvo Šiaurės Afrikos kilmės imigrantai ir t.v. "pabėgėliai" ir turėdamos informacijos apie arabakalbiuose socialiniuose tinkluose vėl organizuojamą "sekso žygį" į Kelną, vokiečių policijos užkardos miesto centro prieigose stabdė link stoties žygiuojančias atitinkamos išvaizdos jaunų vyrų grupeles, tikrino jų dokumentus bei sulaikydavo tuos, kurių agresyvūs ketinimai buvo aiškūs.

Sulaikyti buvo net 650 jaunų musulmonų iš Šiaurės Afrikos. Visų jų tapatybės buvo užfiksuotos, jie buvo perspėti, kad nusikaltimų atveju pasislėpti jiems nepavyks.

Net 92 š.afrikiečiai dėl neadekvačiai agresyvios elgsenos ir pasipriešinimo policijai buvo patupdyti į cypę, o 190 buvo tiesiog uždrausta būti Kelno centre ir liepta vykti namo, pas savo moteris juoduose maišuose.

Policijos budrumo ir aktyvios profilaktikos pasėkoje Naujametinė naktis Kelno centrinėje aikštėje praėjo beveik be nusikaltimų. Buvo užfiksuota viso labo 10 seksualinių incidentų, t.y. palyginus su praeitais metais beveik nulis!

Įdomiausia, kad po tokios sėkmingos masinių seksualinių nusikaltimų profilaktinės operacijos Kelno policija susilaukė ...kaltinimų!

Kairuoliška spauda ir tolerantiški politikieriai įtarė, kad policija pritaikė dokumentų tikrinimą ir sulaikymus rasiniu pagrindu, o rasizmas ir pabėgėlių lygių galimybių pažeidimas jų požiūriu yra gerokai baisenis nusikaltimas, nei šimtas-kitas išprievartautų vokiečių moterų.

Tačiau Kelno policijos viršininkas Jürgen Mathies paskubėjo nuraminti susijaudinusią dėl š.afrikiečių teisių į baltos moters kūną pažeidimo tolerantišką publiką, pranešdamas, kad policininkai žmones stabdė ir dokumentus tikrino tikrai NE pagal jų kilmę ar rasę, bet tik pagal agresyvios elgsenos požymius!

Na, gal šį kartą tas vokiečių policijos vadas ir išsisuks nuo atsakomybės, bet jeigu tokios sėkmingos profilaktinės priemonės kartosis, tai neišvengiamai jis bus išspirtas iš darbo už akivaizdų rasizmą ir įžūlų pabėgėlių teisių nepaisymą!

O kol kas vargšų pabėgėlių gaujos, ketinusios ir vėl linksmai atšvęsti Naujuosius Kelno centre taip pat, kaip prieš metus, liko it šūdo kandusios. Matyt, ateityje teks jiems ieškotis kokio kito miesto tolerantiškoms linksmybėms.

Žiū, kad tik jų žvilgsniai nenukryptų į kokį Vilnių. Dar nežinia, kaip mūsų teisėsauga susitvarkytų su kokiu tūkstančiu agresyvių ir organizuotų š.afrikiečių.

--------------------------------
http://www.huffingtonpost.com/…/cologne-arrests-attacks_us_…

http://www.foxnews.com/…/cologne-police-detain-100s-african…

http://www.cnbc.com/…/cologne-police-detain-100s-of-african…

http://www.swissinfo.ch/…/german-police-screen-hun…/42803920

http://www.dw.com/…/cologne-police-prohibit-far-…/a-36949856