Žirinovskis dar 2005 metais prognozavo: „žydai sugriaus Europos Sąjungą“

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.lt/20... 2017-01-03 02:37:14, skaitė 2361, komentavo 0

Žirinovskis dar 2005 metais prognozavo: „žydai sugriaus Europos Sąjungą“

Garsus Charkovo (Ukraina) publicistas, buvęs ilgametis šio miesto liberalios žydų bendruomenės pirmininkas Eduardas Hodos tęsia savo tv ciklą „Eduardo Hodos apreiškimai. 4 dalis“.

2:30 prieš 12 metus, irgi gaidžio metais (12 metų ciklas), Vladimiro Žirinovsko išsakytos įžvalgos įšsipildė pilnai.

3:50 Žirinovskis – rimtas politikas, istorikas, giliai susigaudantis pasaulyje vykstančiuose procesuose, ypač kas surišta su Rytais. Manoma, kad jis turėjo juokdario rolę, kuriam galima kalbėti viską, bet čia siaura riba, greičiau jis ne juokdarys, o linksmas pokštininkas ir savo linksmose reprizose dažnai pasako teisybę ir prognozuoja ateitį.

6:45 Vedantysis: besiruošdamas laidai aš perskaičiau Jūsų knygą „Ivanai atlapok sielą“. Aš pacituosiu. Skyriuje „Tėvai ir vaikai“ jūs parašėte: „pažiūrėk į Jelcino vyriausybės sudėtį, kuriai vadovavo Gaidaras – beveik visi žydai. Visiems laikraščiams vadovauja žydai, visiems televizijos kanalams – žydai, visi pinigai pas žydus čia, mūsų šalyje“.

Žirinovskis: jų prisibijo, pas juos pinigai, pas juos spauda, todėl čia faktų konstatacija, kaip bet kokius socialinius reiškinius mes turime apibūdinti, išaiškinti priežastis, kodėl tai vyksta.

7:50 Žirinovskis: paimkite bankininkus, vienas bankininkas buvo rusas Vinogradovas ir tą pašalino, viskas.

8:05 Vedantysis: aš Jus dar pacituosiu iš to paties „Tėvai ir vaikai“ skyriaus: Žydai visada prie pinigų, beveik visi pasaulio bankininkai yra žydai, beveik visi pasaulio laikraščiai jų rankose, stengiasi primesti savo ideologiją, ji neatvira prožydiška, ji tokia, kad blogai būtų visiems, o gerai žydams.

Žirinovskis: Tai nacionalinio egoizmo epogėjus. Taip turi gyventi visa tauta. Rusų tauta geranoriška, gera savybė, bet gerumas patiems rusams kenkia. Mes visiems viską atiduodame. Žydai turi griaunančią sudedamąją: jie revoliucijų specialistai, sukeliant ginkluotus konfliktus.

9:08 Amerika tai filialas Britanijos ir filialas žydų diasporos. Ten susitelkė pasaulio pinigai. Žydų buvo 15 milijonų ir jie laiko savo rankose visos planetos finansų sistemą.

10:45 Europos Sąjunga – jų sugalvota. Pirmiausiais pas mus sugalvojo įrengti, komunistinį internacionalą, nepavyko. Čia gi jie padarė ir Briuselį ir NATO, ir judėjimą į Rytus. Žydų bankininkai. Visus karus pradėjo žydų bankininkai. Net savo tautos nepagailėjo. Šešis milijonus sudegino krosnyse Vokietijoje, kad važiuotų į Izraelį ir sukurtų nuosavą valstybę. Aš kalbu apie Europos žydų mafiją.

11:50 Dabar jų tikslas: jeigu nepavyks išgelbėti Izraelį, per artimiausius 20 metų bus aišku, tai visi jie vėl plūs į Rusiją ir Rusija bus jų bazė. Amerika neturi ateities. Jie paskaičiavo. Spaudžia Lotynų Amerika, galinga musulmonų diaspora, didelis kiekis negrų, Ameriką jie pastūmėjo į konfrontaciją su islamo pasauliu.

17:20 Amerikoje bus krizė ir ES bus krizė, visus žydus privers emigruoti į Rusiją. Kodėl jie įleidžia arabus į Europą? Juk tai žydai parlamentarai. Prancūzijos parlamente dauguma žydai, Britanijos irgi, jie visur įleidžia azijatus, kad paruošti visos Europos žydų diasporos permetimą į Rusiją. O Rusijoje milžiniška erdvė.