Signatarė perspėja: tai nejuokinga ir nėra nekalta

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/signat... 2017-01-04 20:44:31, skaitė 4976, komentavo 0

Signatarė perspėja: tai nejuokinga ir nėra nekalta


N. Oželytė. Nuotr. facebook.com

Nepriklausomas portalas delfi.lt pranešė, kad Kalėdinė raganavimo orgija Ignalinoje, kur organizatoriai savivaldybės kultūrnamyje išvilko į sceną savo asmeninės nostalgijos šou su pionieriais, kolūkiečiais ir okupantų pakalikės Salomėjos Nėries pamėgta fraze „menas priklauso liaudžiai“, buvo tik ženklas.

„Tai ženklas apie tai, kad kova dar nelaimėta, o zombiai urvuose kruta“, - sakoma publikacijoje „Zombiai lenda iš urvų“.

Socialiniuose tinkluose straipsnyje išdėstytoms mintims pritarė ir Nepriklausomybės akto signatarė Nijolė Oželytė.

Jos teigimu, „kai smarvė pamažu sklinda iš kokios nors kloakos, tai nosis prie jos pripranta be ypatingo streso, netgi nustoja užuosti dvoką ir žmogus nejunta, kad jau visas smirdaluose paskęsta“.

„Niekas neis okupuoti su tankais, nes pamažu, bet užtikrintai, nekaltomis „kultūrinėmis“ formomis apnuodys smegenis taip, kad bus visai natūralu sugrįžti į „socialistinių tautų šeimą“ ir atsistoti keturpėstiems prieš rusofašistų vadeivą“, - prognozuoja N. Oželytė.

Pasak signatarės, „būtent tokią pozą jau iš anksto demonstruoja kai kurie būsimieji Europos valstybių vadovai“.

„Tai nejuokinga ir nėra nekalta, nes būtent tokia „švelni“ prievartavimo forma yra paveikiausia, prievartaujamasis netgi tariasi gaunąs malonumą. Lašas po lašo ir akmenį pratašo“, - neabejoja moteris.

Susiję:

Nepriklausomybės akto signatarė: runkeliai taip idijotiškai nepasirinktų