Konservatorius perspėjo: Baltarusija šiemet gali būti okupuota

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/konser... 2017-01-10 09:04:50, skaitė 3379, komentavo 0

Konservatorius perspėjo: Baltarusija šiemet gali būti okupuota

Konservatorius Žygimantas Pavilionis Kurlianskio televizijos tinklo „Info TV“ televizijoje papasakojo, kaip jis mato konservatorių ateitį. Ž. Pavilionis siekia tapti konservatorių partijos pirmininku.

„Mes esam tas valstybingumo ir nepriklausomybės garantas, kolona, kuri norėtų šiaip nebūt visą laiką chroniškai opozicijoj, bet ištikrųjų tą nepriklausomybę ir laisvę įtvirtint ir, galbūt, tą Lietuvą trūktelt į pirmą dešimtuką, bet tam reikia šiek tiek labiau išskleist sparnus“, - pasakė konservatorius.

Taip pat politikas informavo, kad patys save konservatoriai vadina tėvynės išlikimo partija. Tačiau naujajame konservatorių plane Ž. Pavilioniui pritrūko žmogiškumo ir paprasto kalbėjimo.

„Tai pagalvokime, kaip laimėt daugumos žmonių širdis, jos yra žaliojoj pusėj, ką reikėtų keist mūsų kalbėjime, kad juos laimėt?“, - kėlė klausimą konservatorius.

Vyriškis taip pat atskleidė, kad jo bandymas siekti konservatorių partijos vadovo posto, labai rimtai sužeis jo ėjimą į Daukantą.

Buvęs Lietuvos ambasadoriaus Jungtinėse Valstijose ir Meksikoje taip pat perspėjo, kad aplinkui tvenkiasi debesys ir Baltarusija šiemet gali būti okupuota.

Ekspertai.eu primena, kad 2014 pabaigoje Ž. Pavilionis buvo tas, kuris perspėjo visus lietuvius, kad Rusija šalia Vilniaus rengiasi karinei invazijai į Lietuvą, kuri mums bus paskutinė.

Jūsų dėmesiui ryškesni konservatoriaus minties pliūpsniai, išsakyti laidoje:

---
LDiena.lt: gandonešio duomenimis - A. M. Pavilionienės, aršiausios pederastijos propagandistės Lietuvoje, vienas iš sūnų yra pederastas.

Mes negalime garantuoti, kad pederastas yra būtent ši A.M. Pavilionienės atauga, bet jo politinės karjeros kelias nusidriekęs per Lietuvos ambasadą JAV leidžia įtarti, kad konservatiniai Lietuvos krikščionys-demokratai turi visus šansus tapti pirmąja partija, kuriai oficialiai vadovaus sodomitas.