Šaltinis Kauno kunigų seminarijoje apie D. Trampą: jo prezidentinė karjera baigėsi neprasidėjusi

Autorius: Albertinas Polius Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/saltin... 2017-01-11 08:43:34, skaitė 2907, komentavo 0

Šaltinis Kauno kunigų seminarijoje apie D. Trampą: jo prezidentinė karjera baigėsi neprasidėjusi

Nepriklausomas portalas delfi.lt pranešė, kad Rusijos operatyvininkai turi kompromituojančios asmeninės ir finansinės informacijos apie Donaldą Trampą (Donald Tramp).

Apie tai skelbiama publikacijoje „Žinia D. Trumpui: Kremlius žino daugiau nei jis norėtų“.

Paaiškėjo, kad amerikiečių portalas Buzzfeed publikavo 35 puslapių ataskaitą apie Rusijos specialiųjų tarnybų rinktą kompromatą prieš D. Trampą.

Atskleidžiama, kad „buvęs britų žvalgybininkas, kuris nurodomas kaip ataskaitos autorius, ataskaitoje esą teigia, kad buvęs Rusijos specialiųjų tarnybų darbuotojas jam pasakojo, jog Rusijos FSB sekė D. Trampą, kai jis lankėsi Maskvoje 2013 metais“.

„Nurodoma, kad daugiausia buvo pasiklausoma jo kambario „Ritz Carlton“ viešbutyje, kur esą D. Trampas kvietėsi prostitutes“, - skelbia delfi.lt.

Šaltinių duomenimis, D. Trampas dažniausiai mėgavosi blondonėmis prostitutėmis, vienu metu santykiaudavo su dvylika-penkiolika, kartais dvidešimt moterų. Tačiau sumokėdavo ne visoms.

„Jis liepdavo prostitutėms jį vadinti juodbėriu žirgu“, - sakė vienas buvusio brito žvalgybininko pažįstamas, tuo metu viešbučiuose dirbdavęs kambarių tvarkytoju.

Spėjama, kad D. Trampas ir yra prorusiškas todėl, nes labai bijojo, kad rusai gali paviešinti apie jo nuotykius su prostitutėmis. Todėl visaip stengėsi rusams įtikti.

Šaltinis Kauno kunigų seminarijoje pripažino, kad toks D. Trampo elgesys, „tai nuopolis“.

„Pasaulis dar to neregėjo. Jo prezidentinė karjera baigėsi neprasidėjusi. Paleistuvis. Nekenčiu“, - pasakė kunigų šaltinis.