Globalus pidorasingo projektas žygiuoja per Vakarų pasaulį

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/eurodegrada... 2017-01-12 09:11:25, skaitė 3722, komentavo 0

Globalus pidorasingo projektas žygiuoja per Vakarų pasaulį

2015 metai tapo proveržio metais amerikiečių pederastams ir kitiems iškrypėliams. Sodomitų vertinimais, Obama paskyrė į įvairius postus savo administracijoje daugiau kaip 150 abiejų lyčių homoseksualistų. Vyšnaite ant vaivorykštinio torto tapo JAV sausumos kariuomenės vado postas.

Pirmą kartą istorijoje sausumos kariuomenei vadovauja žmogus, atvirai pripažinęs savo iškrypimą. Eriko Feningo paskyrimą lydėjo oficialus džiūgavimas, ko vertas Pentagono šefo Eštono Karterio pareiškimas: „Jo lyderystė taps neįkainuojamu aktyvu sausumos pajėgoms šiuo svarbiu laikotarpiu…“ O internete jau pasirodė juokeliai: „dabar geriau nepakliūti amerikiečių pėstininkams į nelaisvę“.

Juokai juokais, o tendencija akivaizdi – Vakarų pasaulis prarado sveiką protą. Ir dėl to neverta stebėtis tuo, kas vyksta tiek JAV, tiek Europoje.

Nauja Vakarų jaunimo karta auklėjama labai "pikantiškų" televizijos programų. Didelio populiarumo susilaukė, pavyzdžiui, amerikietiškas TV projektas „Nuogas susipažinimas“. Programos esmė, tiesą sakant, aiški ir iš pavadinimo. Kiekvienoje serijoje moteris ir vyras susitinka su dviem kandidatais, ir bendrauja ten visiškai nuogi žmonės. Projekto autorių nuomone, toks bendravimo būdas turi pašalinti susitikimų dalyviams nereikalingus pergyvenimus, kurie būdingi pirmiesiems pasimatymams.

Kitas amerikietiškas realybės šou. 8 merginos ir 8 vaikinai kaunasi už 1 milijono dolerių vertės prizą, o svabiausia – už galimybę debiutuoti filme, skirtame suaugusiems. Pagal laidos taisykles, jaunuoliai iš pradžių išklauso lekcijų apie porno žvaigždes kursą, o paskui praktikuojasi priešais kameras.

Be to, Vakaruose pastaruoju metu labai madinga apsinuoginti per pačius įvairiausius egzotiškus maratonus.

Pasižiūrėti į plaukimą Australijos Sidnėjuje specialiai suvažiavo minios žiūrovų. Ir viskas dėl to, kad tūkstančiai renginio dalyvių plaukė nuogi. Visi norintys, ne tik apsinuogina, bet dar ir moka už tai. Bilietas dalyvauti nuogalių maratone kainavo apie 40 dolerių.

Nuogybių Vakaruose tiek daug, kad daug kam pradingo bet koks noras megzti ilgalaikius santykius. Daugiausia, ką sugeba nemaža dalis europiečių – atsitiktiniai ryšiai paskubomis. Situaciją komplikuoja tai, kad pačios moterys atsisako pratęsti giminę. Joms labiau priimtina užsiimti savimi ir "daryti karjerą". Jau kelis dešimtmečius iš eilės šeimos vertybės Europoje nebegerbiamos, mokslininkai netgi nustatė bevaikystės lyderes: Daniją, Italiją, Vokietiją ir Graikiją.

Be to, Europos gyventojai sparčiai sensta. JTO duomenimis, iš 100 Europos gyventojų 28 jau pensininkai, ir jų amžius viršija 65 metus. Negana to, pagal prognozes, XXI amžiaus pabaigoje šitas rodiklis padvigubės.

Mokslininkai skambina pavojaus varpais. Jeigu artimiausiu laiku niekas nepasikeis, europiečiai paprasčiausiai išmirs. Tačiau pačių europiečių šis klausimas absoliučiai nejaudina. 2014 metais britų kontraceptyvų gamybos kompanija, pavyzdžiui, atliko įdomią jaunimo apklausą. Paaiškėjo, kad lyginant su 2000 metais, jauni britai santykiauja 20% rečiau negu anksčiau. Be to, fizinis artumas juos taip nustojo dominti, kad jiems svarbiau atsiliepti į telefono skambutį ar pažiūrėti naujienas socialiniame tinkle. Neatsilieka nuo šios tendencijos ir prancūzai. Vidutinė statistinė suomių pora užsiima seksu vos kartą per savaitę, o visą likusį laiką skiria buičiai ir bendravimui socialiniuose tinkluose.

Be europiečių, rizikos grupėje atsidūrė ir japonai. Paskutiniu metu ten smarkiai suprastėjo demografinė situacija. Neseniai britų "Guardian" paskelbė tokią antraštę: „Kodėl jauni japonai nustojom užsiimti seksu?“ Šiuo metu Japonijoje gyvena 126 milijonai žmonių, mokslininkai prognozuoja, kad jau 2060 metais šis skaičius sumažės trečdaliu. Ir viskas dėl to, kad dabar ten madinga „pakylėta meilė“.

Atrodo keista, bet daugybė šeimyninių porų Japonijoje gyvena kaip kaimynai. Dalinasi stogu virš galvos ir jaučia vienas kitam tik platoniškus jausmus. Japonijos seksologijos instituto duomenimis, šalyje tokių porų, kurių amžius viršija 40 metų, yra daugiau kaip 70%!

Yra ir dar viena japoniška tendencija. Jaunimą masiškai apniko „otaku“ mada. Tai romantiški anime filmukai ir virtualūs meilės žaidimai. Jauniems vaikinams įdomiau įsimylėti virtualias herojes, nei megzti realius santykius. Dar daugiau – fizinė meilė jų absoliučiai nedomina. Ekspertai mano, kad tokie platoniški jausmai pas japonus atsirado dėl visur prasiskverbusios atgrasios žmogaus fiziologijos reklamos.

Baisiausia yra tai, kad šiandien tokie keisti pokyčiai žmonių santykiuose persiduoda vaikams. Švedijoje egzistuoja populiari laida, „Labanakt vaikučiai“ ekvivalentas. Tik vietoje vaikiškų herojų, ekrane veikia Šlapimo čiurkšlė ir Kakutis. Šitie personažai šiandien tapo švedų mažylių dievaičiais. Programa kuriama taip, kad kiekvieną kartą pas Čiurkšlę ir Kakutį ateina įvairūs žmogaus organai ir kūno dalys. Pavyzdžiui, širdis, lytinis organas, sėdynė. Laidos vedėjai ir ne mažiau keisti svečiai aptarinėja pikantiškas žmogiškų poreikių temas.

Čekų mažyliams irgi rodomi pažintiniai filmukai. Pagal vieno iš jų siužetą, ant kurmio galvos kažkas išsituština ir kurmis pradeda tyrimą. Per visą filmuką kurmis lygina įvairių žvėrių išmatas su tomis, kurios uždribo jam ant galvos… Amerikiečių vaikams transliuojama daugmaž tas pats, absoliučiai visiems – ir supermenui, ir kelininkui darbininkui, ir undinei labiausiai rūpi išmatos.

Psichologai vieningai teigia, kad pastaruoju metu leistinumo ribos Vakaruose smarkiai išsiplėtė. Kažkodėl nieko jau nebestebina faktas, kad filmus suaugusiems galima žiūrėti jau ne nuo 17 metų, o nuo 13. Be to, šiuolaikiniai vaikai ir paaugliai turi po ranka internetą ir esant norui, gali lengvai pasižiūrėti bet kokius video. Būtent dėl to, psichologų nuomone, vaikai paprasčiausiai neįsivaizduoja, kas yra įsimylėjimas, jiems suprantamas tik fizinis seksas. Nepaguodžiantį vaizdą papildo ir taip vadinamo "lytinio švietimo" pamokos Europos mokyklose. Apie TAI vaikams pasakojama vis anksčiau ir anksčiau.

Bet kokia kultūra prasideda nuo tabu ir draudimų. Jeigu juos panaikinsime, liks tik beždžionių kaimenė, kur be jokios gėdos bus užsiimama viskuo, kuo tik norite, bet tik ne kūryba.