Kada ten ES Prezidento rinkimai? Atduodu savo balsą Viktorui Orbanui

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2017-01-12 23:07:35, skaitė 2535, komentavo 0

Kada ten ES Prezidento rinkimai? Atduodu savo balsą Viktorui Orbanui

Nes tai vienintelis ES politikas, drįstantis nepaisyti Europoje ir JAV įsivyravusių kultūrinių marksistų primetamos darbotvarkės ir atvirai besielgiantis būtent taip, kaip liepia sveikas protas ir šalies interesai.

Skaitau - ir širdis džiaugiasi:
------------------

"...Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas pareiškė, kad Vengrija stengsis, jog visos šalyje veikiančios nevyriausybinės organizacijos, susijusios su milijardieriumi George'u Sorosu, užsidarytų.

Šalis „panaudos visus turimus įrankius“, kad uždarytų visas nevyriausybines organizacijas, finansuojamas G. Soroso, kuris „tarnauja globaliems kapitalistams ir nacionalinėms vyriausybėms bando primesti politinį korektiškumą“,...

2014 metais Orbanas asmeniškai pavedė valstybinei audito agentūrai ištirti šalyje veikiančius fondus, finansuojamus Norvegijos, ir pareiškė, kad iš užsienio finansuojamos vadinamosios pilietinės visuomenės grupės yra tik priedanga „apmokamiems politiniams aktyvistams“.

Vengrijos premjeras jau daugybę kartų yra ypač pabrėžęs, kokią žalą valstybei daro nevyriausybinės organizacijos, finansuojamos verslo magnato, finansų rinkų spekulianto G. Soroso, visame pasaulyje remiančio globalistines iniciatyvas.

Praeitais metais nutekinti G. Soroso valdomo Atviros visuomenės fondo dokumentai atskleidė, kaip išleidžiant šimtus milijonų JAV dolerių kairiųjų iniciatyvų paramai kišamasi į valstybių vidaus politiką visame pasaulyje. Dokumentai parodė daugiamilijoninę Soroso paramą naujajai Europos Sąjungos pabėgėlių politikai, siekiant Europą užgriuvusią imigracijos krizę paversti „naująja norma“ ir „pastovia būsena“.

Jie taip pat atskleidė, kaip Sorosas sėkmingai spaudė JAV prezidento B. Obamos administraciją padidinti į šalį kasmet priimamų pabėgėlių skaičių, nurodinėjo Hillary Clinton, kaip elgtis užsienio politikoje, siekia pakeisti abortus draudžiančių šalių įstatymus, užčiaupti islamo kritikus bei kišasi į Europos šalių rinkimus....."

-----------------
Įdomu, kada gi mūsų valdžia susiprotės ir užrauks tuos užsienio kultūrinių marksistų fondų finansuojamus politinių aktyvistų kromelius skambiais žmogaus teisių stebėtojų, vaikų teisių gynėjų, tolerancijos diegimo ir homoseksualizmo plėtros institutų užvadinimais?

Teisingai vengrai pastebėjo - D.Trampo prezidentavimo pradžia tam tinkamiausias metas.