Lietuvos seimo politinė mafija galiausiai susidorojo su Greta Kildišiene

Autorius: Ramūnas Alaunis Šaltinis: https://www.facebook.com/ramun... 2017-01-21 17:08:45, skaitė 5239, komentavo 0

Lietuvos seimo politinė mafija galiausiai susidorojo su Greta Kildišiene

Seimo politinė mafija turi savo "garbės" kodeksą. Už mafijos vardo pažeminimą negailestingai susidoroja su savo nariais. Už mafijos vardo pažeminimą buvo priversta atsistatydinti Lietuvos Valstiečių ir Žaliųjų Sąjungos atstove Seime Greta Kildišiene.

Greta Kildišienė ne tiek ir daug blogo spėjo pridaryti Seime: tik vieną kartą balsavo už JAV okupacijos Lietuvoje įteisinimą, už anti-Rusiškas sankcijas, už JAV nusikalstamos užsienio politikos tęstinumą, t.y. už civilių žudymą Sirijoje, Rytų Ukrainoje, Afganistane, Jemene, už ISIS rėmimą; balsavo už mokesčių didinimą Lietuvoje.

Ironiška, bet Greta Kildišienė buvo priversta atsistatydinti visai ne dėl to, už ką balsavo, bet dėl kilusio skandalo dėl visureigio "Land Rover", kurį lengvatinėmis sąlygomis išsimokėtinai gavo iš LVŽS pirmininkui T. Karbauskiui priklausančio "Agrokoncerno".

Be abejo, kad Greta Kildišiene kažkas įskundė iš savų iš pavydo.

Bet įdomiausiai tai, kad tie, kurie ją puolė, dešimt kartų didesni nusikaltėliai. R. Šimašius raginęs Gretą Kildišienę atsistatydinti priklauso pro-fašistiniam Liberalų sąjūdžiui. R. Šimašius anksčiau buvo Laisvosios Rinkos Instituto vadovu, instituto duodančius patarimus, kaip geriau įtvirtinti ekonominį genocidą - Laisvąją rinką Lietuvoje. Šis LRI institutas iki šiol palaiko ekonominio išnaudojimo ir visuomenės manipuliavimo mechanizmus.

Gretos Kildišienės pinigus skaičiavo ir save vadinanti "ekonomiste" Aušra Maldeikienė. Ši moteriškė "pasisako" prieš laisvąją rinką, bet stipriai remia JAV ir NATO okupacines pajėgas. Moteriškė nežino ir nenori žinoti, kad būtent NATO saugo "laisvąją rinką", o kur nėra "laisvosios rinkos", prieš tas valstybes NATO vykdo karinę agresiją. Pati A. Maldeikienė į Seimą pateko per Georgo Soroso antrinę įmonę "Lietuvos Sąrašą".

Greta Kildišiene net apsiputojęs puolė Seimo narcizas Petras Gražulis. .Pastarasis priklauso "Tvarkos ir Teisingumo" partijai, kurios pirmininkas 2004 metais pasirašė Lietuvos inkorporavimo į pasaulinį agresyvų NATO karinį bloką. Petras Gražulis, kaip ir visi sisteminiai Seimo politikai palaiko tą patį neo-liberaųjį kapitalizmą, JAV užsienio politiką, antirusiškas sankcijas ir mokesčių Lietuvoje didinimą. .

Nepasigailėjo Gretos Kildišienės ir jos partietė Seimo pirmininko pavaduotoja R. Baškienė. Žinoma, tik dėl automobilio ir dėl akivaizdaus asmeninio pavydo. Nepasigailėjo ir S. Skvernelis bijodamas prarasti ministro pirmininko postą vyriausybėje.

Kaip matome, kiekvienas Seime negailestingai kovoja tik dėl savęs ir tik už save, bet tikrai ne už mus visus ir ne dėl mūsų.

Ne Greta Kildišienė pažemino LR Seimo vardą, bet pats Seimas jau keliasdešimt metų žeminą Lietuvos vardą ir mus visus.

Na, o Gretai Kildišienei ne taip ir blogai. Pirmiausia, tai skandalas ją išgarsino. Versle būti žinomam daug ką reiškią. Be to, R. Karbauskis ją pasirūpins toliau. Sukurs jai kokią darbo vietą Lietuvoje ar gražins atgal dirbti Broniaus Ropės padejėja. Dirbs ramiai, be įtampos ir skandalų, uždirbs ne mažiau, nei dirbtų Seimo nare. Galiausiai. galės ramiai baigti Vilniaus kolegiją į paskaitas važinėdama "Land Roveriu".