Kriterijai renkantis žmoną

Autorius: Durniu Laivo Kapitone Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-01-22 10:38:30, skaitė 2482, komentavo 0

Kriterijai renkantis žmoną

Kaip renkasi žmonas jaunimas, turintis apie 25 metus ir kaip reikia žmoną išsirinkti.

Jaunas nepatyręs renkasi: ilgom kojom. Liemenėlė 100-105 su F arba H. Su aukštuoju arba bent baigusią Kėdainių muzikalkę. Iš bėdos - Garliavos. Negeriančią alkoholio. Nerūkančią tabako. Žolės. Na ir seksuali...

O kaip reikia rinktis sako mano patirtis (50+) ir ilgi pokalbiai su bendraamžiais prie taurelės arbatos:

1 - Nekalbi. Turi kuo mažiau kalbėti. Arba stipriai mikčioti. Ypač supykusi...

Tyla namuose - svarbiausia laimės ir santarvės salyga šeimoje. Ir tvirtas pagrindas Šauktinių gamybai Tėvynei į frontą

2 - Turtinga. Taip taip. Kadangi dabar nėra skirtumo tarp lyčių - tai svarbus faktorius.

Ji bus pagal auklėjimą skupi ir taupi - tad neleis vėjais šeimos biudžeto. Ir galima bus palikti šopinimosi paslaugas apmokėti jos tėvui. Ir mamai.

3 - Mokėti ir mėgti virti bei kepti maistą. Bulvinius blynus, koldūnus, cepelinus, kotletus, šaltibarščius. Tai pagrindinis pliusas. Maitinimąsis kavinėse ir restoranuose gali išprovokuoti skrandžio opos atsivėrimą. Ir kitokias virškinamojo trakto ligas ir traumas. Lytines irgi.

4 - Neatsisakyti išgerti ir parūkyti. Sakykim, jūs grižtat pavargęs po darbo ir nusipirkęs butelį degtinės. Va klausimas - su kuo jį reikės išgerti? Pas Juozą kraujo spaudimas sukilęs. Aliui skrandžio opos paumėjimas. Kazimieras ant kablio ir ant baltų arklių. Deivydo pikta žmona neišleis. Vienintelis teisingas variantas - žmona. Tik ne daugiau dviejų stikliukų. Nes darbo žmogui reikalingas alkoholio kiekis atstatyti psichologinę pusiausvyrą ir harmoniją yra apie 400 gramų alkoholio - šiuo atveju - degtinės.

[LDiena.lt: šis punktas puikiai pailiustruoją taip vadinamą "alkoholio vartojimo kultūros" pergalę prieš sveiką protą ir savisaugos instinktą. Alkoholinė narkomanija - tai vienas seniausių būdu, kurio pagalba valdantysis šūdelitis kontroliuoja paklusnias mases. Čia "darbo žmogui" siūloma dozė buvo nustatyta jau Senovės Egipte, kur kiekvienas vergas po savo sunkios ir beprasmiškos darbo dienos vakare gaudavo jam priklausančią dozę miežių alaus. Lietuvoje kartu su žydkrikščių religija įvedus ir privalomą alkoholio vartojimą, buvo panaudotas tas pats, daugiau negu 5.000 metų senumo žmonių įverginimo mechanizmas.]

5 - Trumpom kojom ir žemarūrė. Moteris ilgom kojom selekcininkų yra išvestos vyrų medžioklei. Ir vyrų pramogom. Tuo tarpu moteris trumpom kojom, dideliu užpakaliu tvirtai stovi ant žemės ir gimdo vaikus tuo pačiu būdu kaip gimdė mūsų senelės  ir prosenelės. Britų mokslininkai ištyrė kad jos mėgsta tradicinį seksą. Ir netradicinį.

6 - Krūtinės dydis žinant šiuolaikinės plastinės chirurgijos galimybes reikšmės neturi. Susitarus su žmona krūtinės dydį bus galima pasidaryti patogaus dydžio ir tinkamos apimties. Čia svarbiausias kriterijus tai noras maitinti kūdikį krūtimi tiek laiko kiek tai rekomenduoja mokslininkai ir gydytojai.

7 - Grožis. Tai paskutinis kriterijus. "Grožis" šiuo atveju yra sinonimas žodžiui "pavojus". Tad jei tu esi stiprios šeimos šalininkas, tai turi atsižvelgti į pirmus šešis punktus. O ilgakojes storalūpes didžiapapes didelėm drėgnom karvės akim tegul renkasi tie, kurie nori turėti gražesnius ragus nei pas veislinį šiaurinį elnią.

Linkiu santarvės šeimyniniame gyvenime. Gyvenkit ilgai ir vaisingai. Patikėkit manim - Lietuvos nepuls nei rusai, nei kryžiuočiai, nei kalavijuočiai. Dauginkitės todėl be baimės jausmo.

Už Lietuvą!!!