Kalbėkime tik apie tą laiką, kai jau rusai bus okupavę NATO ir ES valstybę Lietuvą. Kaip viskas vystysis toliau?

Autorius: Audrius Nakas Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/kalbek... 2017-01-28 19:42:10, skaitė 2692, komentavo 1

Kalbėkime tik apie tą laiką, kai jau rusai bus okupavę NATO ir ES valstybę Lietuvą. Kaip viskas vystysis toliau?

 

Aš tikrai negaliu abejoti tuo, kad Rusija puls NATO ir ES šalį Lietuvą. Neturiu pagrindo nustebęs gūžčioti pečiais, nes taip sako gerai informuoti žmonės, pateikdami daug informacijos bei faktų, ir jie intensyviai tai kartoja jau mažiausiai trečius metus iš eilės.

Štai tik kelios iš šimtų antraštės:




Lietuvos diplomatijos vadovas taip pat dar praėjusių metų lapkritį pranešė, kad Rusija gali pulti Lietuvą ir kitas Baltijos šalis dar tik rengiantis D. Trampui užimti JAV prezidento postą.

Žodžiu, abejoti, kad rusai tikrai puls, netenka. Todėl, jei informacija, kad rusai puls, yra teisinga, labai gerai, jog kiekvieną dieną apie tai informuojami čia dar likę Lietuvos piliečiai. Viskas teisinga.

Tačiau nesuprantu ir noriu išsiaiškinti – kada Rusija pradės karinę intervenciją ir užims Lietuvą per dvi dienas ar dvi savaites (LT žiniasklaidoje pateikiami įvairūs paskaičiavimai) bei ką ji Lietuvoje darys toliau, kai okupuos Lietuvą. Visur greičiausia stovės karinė technika, marširuos ir ant kiekvieno kampo budės vanios su automatais.

O kas toliau? Klausiu be ironijos, tiesiog noriu labai konkrečių paaiškinimų, ką rusai, užkariavę NATO ir ES valstybę Lietuvą, darys toliau, kokią naudą jie iš to gaus?

Man tikrai labai įdomu. Kad puls, turbūt visi jau įtikinti, nebereikai įtikinėti.


Slaptas detalus žemėlapis, sudarytas karybos specialistų, kuriame atskleidžiamos Lietuvos puolimo kryptys. Būsima Rusijos karinė agresija vyks iš Kaliningrado srities (pažymėta raudonomis strėlytėmis), arba iš Baltarusijos (pažymėta raudonomis strėlytėmis), arba per Juodkrantę gali atplaukti priešo narai (pažymėta raudonomis strėlytėmis), arba taip gali būti apšaudoma raketomis iš karinių laivų jūroje (pažymėta violetinėmis strėlytėmis), arba raketomis iš Rusijos teritorijos nuo Pskovo ar Maskvos (pažymėta violetinėmis strėlytėmis), arba taip pat gali būti bombarduojama iš bombonešių (pažymėta žaliomis strėlytėmis), arba diversantai taip pat gali atvyksti traukiniais apsimetę turistais (pažymėta geltonomis strėlytėmis). Neatmestina, kad visus šiuos NATO ir ES valstybės Lietuvos puolimo variantus Rusija gali panaudoti ir vienu metu.

Bet ką okupantas darys toliau, kai užkariaus? Kaip elgsis užpuolęs? Apie tai niekada nebuvo jokių diskusijų. Pradėkime apie tai kalbėti. Bet tik visų prašau – be keiksmų ir kitokių nepadorumų. Visi, kas čia, komentaruose, rašysite įvairias versijas, kas bus, kai Rusija vėl užkariaus Lietuvą, pamėginkite pateikti aiškius, logiškus, apgalvotus argumentus.

Į diskusiją palaipsniui įtrauksime ir tuos atsakingus asmenis, kurie kiekvieną dieną informuoja, kad rusai tikrai puls, tik vis dar netiksliai nurodo puolimo laiką.

Dar kartą atkreipiu dėmesį – kalbėkime tik apie tą laiką, kai jau rusai bus okupavę Lietuvą. Kaip viskas vystysis toliau? Kokia okupacijos nauda ar žala Rusijai? Ir kodėl ji taip ilgai laukia ir vis nepuola, stebėdama, kaip mes vis labiau stiprinam savo gynybą?

Klausimai labai paprasti. Pamėginkite be humoro ir be vulgarumo tiesiog pamodeliuoti situaciją PO okupacijos.

Keli susiję:

Ties Lietuvos-Rusijos siena telkiamos beprecedentės rusų karinės pajėgos ir technika  

Rusija rengia mūsų visuomenę karinei invazijai, kuri bus paskutinė   

Siekdami užkariauti Lietuvą ir Baltijos šalis, pirmiausia rusai puls Švediją   

Paaiškėjo, kad 2009 m. prie Seimo įvykusias riaušes galėjo suorganizuoti turistai iš tam tikros šalies