Dar vienas N. Savčenkos akibrokštas: Lietuvos draugą P. Porošenką pavadino liaudies priešu

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/dar-vi... 2017-02-02 13:25:20, skaitė 3345, komentavo 0

Dar vienas N. Savčenkos akibrokštas: Lietuvos draugą P. Porošenką pavadino liaudies priešu


Milijardierius P. Porošenka (dešinėje) ir apibendrintos biografijos ​NKVD gaisrininko (vėliau tremtinio) duktė, kolaborantė,​ Lietuvos Nepriklausomybės priešininkė, komunisto Mykolo Burokevičiaus bendražygė, Rusijos Federacijos valstybės paslaptis, prezidentė Dalia Grybauskaitė. Nuotr. prezidentas.lt

 

Kaip žinoma, Lietuvoje prieš kelis mėnesius plojimais pasitikta Ukrainos didvyrė Nadija Savčenko kelia vis daugiau abejonių, ar iš tiesų ji jau tokia ir didvyrė. Apie tai buvo skelbta publikacijoje „Atskleista: Lietuvoje prieš kelis mėnesius plojimais pasitikta „didvyrė“ Nadija Savčenko užverbuota Kremliaus“.

Abejonės dėl N. Savčenkos tvirtinasi ir toliau: įsisiautėjusi lakūnė, duodama interviu ukrainietiškam leidiniui „Naujas laikas“, Lietuvos draugą, maidano revoiliucijos šauklį, Ukrainos prezidentą Petro Porošenką pavadino liaudies priešu. 

„Mano priešas tas, kas priešas mano liaudžiai, kas daro, kad kiekvienas žmogus gyventų blogiau. Kada paprasti žmonės sako, kad mes kiekvieną dieną gyvename vis blogiau. Taip, aš manau, jis – liaudies priešas“, - pasakė N. Savčenko. 

Šiuo metu esanti Aukščiausios Rados deputatė skelbiasi, kad ji ketina kovoti su šalies prezidentu visomis įmanomomis priemonėmis.

Anksčiau N. Savčenko yra teigusi, kad esą visa Ukrainos žiniasklaida priklauso oligarchams, t. y. nupirkta.

Ekspertai.eu primena, kad dėl šios „didvyrės“ beveik du metus iš eilės badauja liberalas Petras Auštrevičius.

P. S.

Jūsų dėmesiui kelios nuotraukos, kuomet Lietuvos vadovai dar nežinojo, kokiai jie Putino lervai spaudė ranką, sėdėjo už vieno stalo, sakė ugningas kalbas, o iš apsišaukėlės lakūnės asmeniškai interviu ėmė pats valstybinio transliuotojo LRT vadovas Audrius Siaurusevičius.





„Lietuva tikrai buvo viena iš tų šalių, kur labiausiai turbūt pasaulyje palaikė ir manau tikrai prisidėjo prie to, kad ji būtų išvaduota“, - yra atskleidęs valstybinio transliuotojo LRT vadovas A. Siaurusevičius.