Belieka stebėtis pačia besistebinčia konservatore ir jos palaikančiąja komanda

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/beliek... 2017-02-02 13:25:57, skaitė 2815, komentavo 0

Belieka stebėtis pačia besistebinčia konservatore ir jos palaikančiąja komanda


Konservatorė R. Juknevičienė. Nuotr. tsajunga.lt

 

Konservatorė Rasa Juknevičienė išreiškė didelį nusistebėjimą dėl to, ką Twitter'yje rašo Užsienių reikalų ministras Linas Linkevičius.

„Sunku patikėti, kad tai savo Twitter rašo Lietuvos Respublikos Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius. Jis sako, kad abi pusės turi vengti ginkluotų veiksmų. ESBO stebėtojams nekyla abejonių, kad Rusija pradėjo galingus artilerinius apšaudymus, sunaikino Avdejevkos miesto komunikacijas, nenustoja šaudžiusi ir gresiant humanitarinei krizei. Iš šio parašymo išeina, kad Ukraina neturi gintis, kad turi užleisti savo teritorijas? Suprask, abi pusės vienodos? Kas vyksta?“, - socialiniuose tinkluose visuomenės klausia konservatorė.

Akivaizdu, kad komjaunuolis Linas Linkevičius, kuris pagal ES rekomendacijas jau nėra komjaunuolis, per ilgus partinės praktikos ir vyriausybinės veiklos metus šio bei to išmoko. Bent jau užsienio kalbos ir supranta, kas ėmė keistis pasaulyje ir kokie bumerangai laukia Europos Sąjungos.

Kaip geras funkcionierius jis nenorėtų prarasti šio amato, todėl palengva keisti kursą pradeda pačiu laiku. 

Tačiau panašią mokyklą praėjusi ir analogišką patirtį įgijusi konservatorė stebisi kolega ir bendražygiu. 

Tikrai, belieka stebėtis pačia besistebinčia konservatore ir jos palaikančiąja komanda, vis dar žarstančia patriotinę retoriką karo įkarštyje. Gal ji tiesiog pamiršo, kad nėra karo ministrė?

Ar iki šiol netiki, kad JAV išsirinko naują prezidentą? O gal jai labai skauda, kad dar ne visi ginklai išsiųsti, o mūšiai gali baigtis ir Lietuvos vėliavos nesiplaikstys virš apkasų fronto linijoje Ukrainoje?