Tik blaivėjanti tauta gali eiti pozityvių pokyčių link!

Autorius: M.G. Maksimalietis Šaltinis: https://www.facebook.com/28761... 2017-02-03 20:25:28, skaitė 3157, komentavo 0

Tik blaivėjanti tauta gali eiti pozityvių pokyčių link!

Pagrindiniai Lietuvos žiniasklaidininkai apsijungė karui prieš Ramūną Karbauskį ir LVŽS, kadangi jau šį pavasarį bus siekiama absoliutaus alkoholio reklamos uždraudimo.

Alkoholinių reklamų uždraudimas atims milijonus eurų iš plačiamasių žmonijos smegenų tvirkintojų, bet apsaugos mus ir mūsų vaikus nuo narkomanijos pasekmių: silpnaprotystės, pasyvumo, nepritekliaus, nevaisingumo, apsigimimų, apie 80% ūmesnio sergamumo ir įvairiausių nelaimingų atsitikimų keliuose, darbuose ir visur kitur.

Taigi, todėl skelbiu protesto akciją ir siūlau visiems, kas norite išsaugoti LVŽS einančią užsibrėžtų tikslų keliu NEATIDARINĖTI IR NEDALINTI LVŽS DERGIANČIŲ STRAIPSNIŲ!

Taip pat mano patarimas LVŽS nariams yra nebendrauti su tais žiniasklaidininkais, kurie jus jau dergė, bei duoti intervių tik tiems, kurie jus palaiko. Tokiu būdu bus proga pakelti reitingus ir tiesą rašančiams.

Tik blaivėjanti tauta gali eiti pozityvių pokyčių link!

Jei pritariate šiai mano akcijai spauskite "PATINKA" ir jei gerbiate LVŽS ryžtą nepasiduodant narkobiznieriams spauskime"DALINTIS". Dėkoju..

www.maksimalietis.co.uk