Lietuva be teliko - Lietuva be ateities

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-02-06 21:15:47, skaitė 3251, komentavo 0

Lietuva be teliko - Lietuva be ateities

Lietuva be teliko - Lietuva be ateities. Svarbiausia yra galimai nusipirkti ką nors neva taupančio. Tik tai esą kainuos dvigubai daugiau, nei gal būt kada nors sutaupysi. Nes taupysiu reiškia, kad tau. Bet kas gali paneigti, kad reikia būti šiuolaikiškiau pilietišku. Juk piliečiai visuomet už viską visaip grynais ir daugiau.

O šiaip pasaulietiško modernaus pasaulio gyvenimą sudaro papingi papai, skandalingi skandalai ir rusiška baisių Naisių rusų grėsmė. Netikit - paklauskit R.Valatkos ir Monikos. Ten gyvena ir Juozuko mados, ir nuskriausti klito..., atsiprašau, klintonienės tolerantai. Svarbiausia yra kova dėl duobagyvių teisių.

Ir purtymai. Purtymai šiaip tai tikrai tipo svarbiausia. Tik per vieną vakarą šitiek tipo papurtymų, kad norisi tipo prasme nusipurtyti, štikrųjų. Ameriką ilgai dar purtys trumpas D.Trumpas su ilga ševeliūra.

Lietuvos dvasingąsias moteriškas labai neponiškai, porniškai purto meilė Kildišian. O tuos gyvulius ir kiaules Lietuvos vyrus purto pavydas nykštukui Ramūnui. O nupirktą prostitutę žiniasklaidą tai purtyte purto užsakyta valstiečių alfa patino turtų karštligė. Tipo jis mėšlas, bet mes geri.

Na, o STT sausai išpurtytą Seimą purto isterijos dėl smurto ir smurgo apibrėžimo. Nes jei smurtą aprašysi teisingais sakinukais ir gerai, tai jo nebeliks. Ir tai bus įrašyta į analus ir atsimins dėkingos ateities kartos. Europą purto azijatai ir tuoj užpurtys aikštėse visas moteris, kurių užpakaliukai balti. O tobulai ištvirkusių prancūzų visuomenę supurtė įtarimai dėl kandidato į prezidentus bobos ir išperų įdarbinimo.

Indoneziją ar dar kokią nors Italiją supurto žemės drebėjimai. Prekybcentrius purto daržovių kainos, žiobienes - užpurtytų vaikų sindromai. Ir visus visus purto spectarnybos. Ir ant žemės zuja pikti žurnalistai, kurie nieko nepurto, bet ir nepasigailės. Viens du - ir tave kameroj chebra papurtys.

Dangų temdo dronai, bet visuomenės nepurto jų nuotraukos, nes papurtytas Ramūnas apie tai jau mums pasakė. Mano šuo purto ausį, kai kas jon įlenda. O jau kai išmaudai, tai neduok Dieve. Panašiai kaip konservai purtosi atsakomybės.

Ir mus ir Tėvynę mūsų purto kaip obelį, kas tik netingi. Vagiai ir žulikai, bled. Tik manęs niekas nepurto, negi kiši pirštus į rozetę. Eisiu į miegamąjį ir kaip reikiant papurtysiu žmoną.