Adolfo Hitlerio kalba apie teisingą moters rolės supratimą

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2017-02-09 20:57:49, skaitė 2999, komentavo 0

Adolfo Hitlerio kalba apie teisingą moters rolės supratimą

Jei kada savęs paklausiu ar moteris, gali priimti nuosprendį teisme (būti teisėja ), tą klausimą lydi kitas klausimas: Ar aš norėčiau, bent įsivaizduoti, kad man artima moteris, konkrečiai mano motina būtu gyva ir turėtų sedėti priešais žmogžudžius, ,bei skirti jiems verdiktus. NIEKADA, NIEKADA! Mes to nenorim!

Aš taip pat nenoriu, kad moteris būtu uniformuotos policijos pareigūnės, ir lakstytu paskui atmatas ir nusikaltėlius. Tai dalykai, kurie mums nepriimtini.

Kai tokios pozicijos priešininkai pasirodo jie sako:"Atsiprašau, bet jūs jų net neįleisite Parlamentą.“ Visiškai teisingai,bet tik dėl to, nes Parlamentas ne tik, kad nekelia moters vidinės vertės, bet priverčia ją degraduoti .Aš lygiai taip pat pašalinu vyrus iš Parlamento patarnautojų (moteriškų darbų). Senaisiais laikais, aš dažnai sakydavau: “Negalvokit, kad jei įkišit moterį į Reichstagą, moteris patobulins Reichstago manieras...“ Šiuo metu nėra būtinybės tobulinti Reichstagą ar jo manieras, dėl to kas nusipelnęs riteris pakelia savo reitingus arba ne iš esmės taip pat. Virš visko aš įsitikinęs, kad tuo metu Parlamentas (Prieš Nacional-Socializmo Pergalę) buvo nieko daugiau, kaip perpuvusių obuolių maišas.

Dabar, man sakys: "Dėl to (perpūvimo) tu turėtum įleisti kažką garsiau rėkiančio!“ Ne, aš geriau priešingai išmesiu rėksnius visų pirma, kad irgi nesupūtų. Geriau leisti kažkam, kieno likimas mirti. Kai apžvelgiu pasaulį šiandieną, nuotrauka iš laikraščių, kuri lenda į galvą yra: Moterų–šaulių pulkas Tarybų Sajungoj! Moterų–grenadierių batalionas Ispanijoj! Arba... Viskas ką galiu pasakyti apie tokius veiksmus lyčių lygybės klausimu: Aš nebūčiau vyras, jei norėčiau toleruoti tokius dalykus. Aš patyriau karą ir žinau, kaip tai sunku. Žinau daugybę vyrų, kurių nervai neatlaikė karo. Aš dažnai juos matydavau grįžtančius ir apimtus milžiniško drebulio, visiškai suėstus ir sulaužytus! Idėja, kad moteris ar mergaitė turi kažką tokio atlikti pati, yra Vokietijos vyrų garbės nuplėšimas!

Arba jie prisims atsakomybę už tai arba turės atsistatydinti! Iki tol kol turime sveikus vyrus ir esame nacional-socialistais, užtikrinsim, kad jokios moterys grenadierės ar šaulės nebūtų treniruojamos Vokietijoj. Realiai tokie dalykai (kaip feminizmas ) jokia lygybė, o kaip tik moterų teisių pažeidimas, nes moteriai sunkiau nei vyrui. Jei tokie dalykai (kaip karas) žymiai sunkiau pakeliami, nei vyrui.

Galiu pasakyti tik tiek, kad esu pasiruošęs ginkluoti vaikus ir siųsti į frontą, bet ne moteris. Mes to nedarysim! Be šito mums prieš akis aibė darbų, darbo vietų ir galimybių moterims, nes vyrams moterys buvo pačios ištikimiausios darbo ir gyvenimo kompanionės. Keletą kartų buvo pasakyta: “Tu nori pašalinti moterys iš visų profesijų!“ Virš visko aš joms suteiksiu tik šansą ištekėti ir padėti savo šeimai ir vaikučiams, tik tada mano įsitikinimu, bus reali nauda mūsų žmonėms. Tai visiškai aišku. Jums reikia tai suprasti teisingai: Jei aš turėčiau moterį advokatę, nesvarbu kiek ji bebūtų pasiekusi, ir prieš ją - motiną su vaikais, o tie vaikai geros sveikatos, galėčiau tik pabrėžti:

Iš amžinybės – visumos požiūrio taško į mūsų žmonių vertę, moteris kuri yra pareiginga motina, taip suteikdama tautai ateitį, pasiekė daugiau (nei kokia advokatė)...